google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η καθαριότητα στις πλατείες τελικά...δεν είναι μισή αρχοντιά!

Η καθαριότητα στις πλατείες τελικά...δεν είναι μισή αρχοντιά!

ΑΡΚΕΤΕΣ φορές έχουν υπενθυμίσει ότι η καθαριότητα αποτελεί την μισή αρχοντιά σε μια πόλη. Φυσικά μην τα περιμένουμε όλα από τους αυτοδιοικητικούς όταν εμείς ως πολίτες δεν έχουμε την απαραίτητη Παιδεία για να εκπληρώσουμε τα αυτονόητα χωρίς κόπο και χρόνο.
Για του λόγου το αληθές μπορεί οι υπηρεσίες καθαριότητες να υπάρχουν καθαρίζοντας δρόμους τους περισσότερους μήνες του έτους, καθώς οδοκαθαριστές πλέον δεν βλέπουμε στην Τριφυλία αφού η Δημοτική αρχή περιμένει τους εποχικούς υπαλλήλους για να κάνει αρχοντιά στην περιοχή μας. Όμως εδώ και καιρό έχουμε παρατηρήσει ότι υπάρχουν ασυνείδητοι που μολύνουν ότι..πράσινο βρεθεί στο διάβα τους. Δεν πρόκειται φυσικά για μικρά αφελή παιδιά που παίζουν και αφήνουν σκουπίδια αλλά κυρίως οι μετανάστες που αφήνουν σκουπίδια όπου βρουν. Όπως στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας που το σκουπιδαριό έγινε πλέον κανόνας σε καθημερινή βάση, αλλά και στην πλατεία των Φιλιατρών. Αναρωτιόμαστε αν τελικά ενδιαφερθεί κάποιος για αυτό το χάλι και αν τελικά είμαστε τόσο πολιτισμένοι όσο δείχνουμε. Αφήστε που θέλουμε και περισσότερα καλαθάκια απορριμάτων, σε ικανοποιητικό μέγεθος...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη