google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επιστολές Κόλλια σε Πυρσό και Δίωνα για την παραγωγή πολιτισμού και Αθηλτισμού

Επιστολές Κόλλια σε Πυρσό και Δίωνα για την παραγωγή πολιτισμού και Αθηλτισμού

Επιστολή Δημάρχου προς Δ.Σ. Πυρσού
Φίλες και Φίλοι,
σας εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για την εκλογή σας στο Διοικητικό Συμβούλιο του καταξιωμένου στη συνείδηση των συμπολιτών μας Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών ο «ΠΥΡΣΟΣ». Είναι αυτονόητο ότι η πρόθεσή μας να συνεχίσουμε και να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο την συνεργασία μας είναι σταθερή.
Στο κάθε καιρό αλλά ιδιαίτερα αυτή την κρίσιμη για την πατρίδα και τον τόπο μας περίοδο οι πολιτιστικοί σύλλογοι αποτελούν κύτταρα ανάπτυξης και ανάδειξης των πολιτιστικών δυνατοτήτων του τόπου μας.
ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΩΝΑ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ...
Φίλες και Φίλοι,
διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συμπολιτών μας εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στους αθλητές και τους παράγοντες της ομάδας μπάσκετ του «ΔΙΩΝΑ» για την επιτυχία τους και την άνοδό τους στην πρώτη κατηγορία της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας αυτής, συγχαίρω τον σύλλογό σας, το διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη και τους αθλητές γιατί με την όλη δραστηριότητά σας αναδεικνύεται και ανεβάζεται το επίπεδο του αθλητισμού και του πολιτισμού εν γένει στο Δήμο μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη