google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απαγόρευση εισόδου για τους... πολιτικούς

Απαγόρευση εισόδου για τους... πολιτικούς

Για μια «συνειδητοποιημένη πράξη» κάνει λόγο ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών Νίκος Φάμπας τοποθετώντας στην είσοδο του καταστήματός του την πινακίδα «Απαγορεύονται οι πολιτικοί στο κατάστημα», τονίζοντας ότι αυτοί ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της χώρας. Μάλιστα προτρέπει και τους άλλους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο, αλλά και να σταματήσουν όλοι να ψηφίζουν τα δύο μεγάλα κόμματα.
Χαρακτηριστικά ο κ. Φάμπας μας είπε: «Είναι μια συνειδητοποιημένη πράξη, μια συνειδητοποιημένη πινακίδα, γιατί απλά οι πολιτικοί μάς επισκέπτονται τότε ακριβώς που χρειάζονται την ψήφο μας και τότε εμείς ακριβώς πειθόμαστε και τη δίνουμε, ενώ αυτοί την επόμενη μέρα μας ξεχνούν. Δεν θέλω να πατήσει κανείς πολιτικός εδώ στο κατάστημα να μου τάξει τίποτα. Ανάγκη με έχει, ανάγκη δεν τον έχω.
Είναι μια πράξη που πραγματικά θέλω να την κάνουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι αυτοί, οι πολιτικοί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Να καταλάβουν οι πολιτικοί ότι δεν είμαστε πλέον τα πιόνια τους, ότι εμείς πρέπει να τους χρησιμοποιούμε. Για να το πω και ολοφάνερα, θα πρέπει να σταματήσουμε να ψηφίζουμε τα δύο μεγάλα κόμματα. Δυστυχώς αυτά τα μεγάλα κόμματα μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση που είμαστε τώρα. Σε αυτή την κατάσταση που δεν ξέρουμε πότε αυτοί θα αποφασίσουν να μας βγάλουν από αυτό το μονοπάτι. Θα πρέπει εμείς να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν τους ανεχόμαστε πλέον». 'Έλευθερία'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη