google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ολοκληρώθηκε η Β τοπική και απομένει το Κύπελλο Μεσσηνίας

Ολοκληρώθηκε η Β τοπική και απομένει το Κύπελλο Μεσσηνίας

Mε τους αγώνες της 28ης ημέρας, συνεχίσθηκε το Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α΄ Μεσσηνίας. Τα χαμόγελα, ξαναγύρισαν στο στρατόπεδο του Εθνικού Μελιγαλά, καθώς οι κυανόλευκοι στέφθηκαν πρωταθλητές για 2η φορά στην ιστορία τους, η πρώτη το 1972 μετά το ισόπαλο 2-2 με το αξιόλογο συγκρότημα του Α.Ο. ΦΑΡΑΙ χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Δωρίου.
Από κει και πέρα, ο τεχνικός του Εθνικού Σπύρος Τσίκινης προκειμένου να έχει τους παίκτες του σε εγρήγορση, προγραμμάτισε ένα φιλικό τεστ πριν το Πάσχα.
Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί την Μ. Πέμπτη στις 5 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο της Βαλύρας (σ.σ. ο νησιώτης τεχνικός έχει μεγάλους δεσμούς με τους κιτρινόμαυρους της Ιθώμης καθώς στην ομώνυμη ομάδα ξεκίνησε πριν δυο δεκαετίες την προπονητική του καριέρα επί προεδρίας του Γιάννη Μπουρίκα), προκειμένου οι παίκτες του να αρχίσουν να εξοικειώνονται στα γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, εν όψει των αγώνων μπαράζ που θα δώσει η πρωταθλήτρια ομάδα του Μελιγαλά, με τους πρωταθλητές των Ενώσεων Αρκαδίας, Αργολίδας και Μεσσηνίας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ το μίνι πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 13 Μαΐου και ο Εθνικός θα δώσει διπλούς αγώνες Τετάρτη-Κυριακή με τον Πορτοχελιακό, το Παναρκαδικό και τον Μολαϊκό.
ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ Β΄ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ…
Σήμερα 8/4 έκλεισε και η αυλαία του πρωταθλήματος και στους δυο ομίλους της Β΄ Μεσσηνίας.
Τη νίκη της ημέρας, πέτυχε ο Ηρακλής Κυπαρισσίας Χαλαζωνίου ο οποίος ύστερα από θαυμάσια εμφάνιση παρά την καταρρακτώδη βροχή επικράτησε εκτός έδρας επί του Α.Σ Ανδρούσας που ήταν βαθμολογικά αδιάφορος με 0-2.
Eπίσης, από το πάγκο των γηπεδούχων απουσίαζε λόγω επαγγελματικώνα σχολιών στην Αθήνα, ο τεχνικός τους Βασίλης Μαλαφέκας. Εύκολο έργο είχε ο καλαματιανός ρέφερο Δημήτρης Νίκας, ενώ και τα δυο γκολ για το συγκρότημα του Χαλαζωνίου σημείωσε ο Αλβανός επιθετικός Gagi στο 20΄και 34΄λεπτό του α΄ημιχρόνου.
Στο Μάνεσι η ομώνυμη ομάδα φιλοδώρησε τον Άρι Καλαμάτας με 3-1, και η θυγατρική ομάδα… των Iδιωτικών Eκπαιδευτηρίων Μπουγά αποχαιρέτησε την κατηγορία.
Στο Δώριο η πρωταθλήτρια ομάδα του Δωριέα, αδιαφόρησε στην απογευματινή συνάντηση με τη Νίκη Φιλιατρών, οι φιλοξενούμενοι τσίμπησαν το ισόπαλο 1-1, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα παρέμειναν και φέτος στην Β΄Μεσσηνίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη