google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η..ΑΝΕΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Η..ΑΝΕΥΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΝΑΒΑ Και αιφνιδίως εμφανίστηκε Βαρνάβας και ούρλιαξε, ωσάν να ήθελε κάτι να πει . Και θα ήταν ίσως ενδιαφέρον και θα έδινα σημασία στις άναρθρες κραυγές του, αν κατά την διάρκεια της θητείας μου ως διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας είχαμε έστω και μια φορά συναντηθεί ή συνομιλήσει ή τουλάχιστον να είχαμε συγκρουστεί . Που απλά σημαίνει ότι τότε δεν είχε ενστάσεις ή διαφωνίες για τη διοίκηση μου. Το βέβαιον είναι ότι ανέλαβα τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ στη χειρότερη οικονομική περίοδο της Ελλάδας μετά τον πόλεμο και κρατήσαμε το ΕΣΥ όρθιο . Νοσοκομείο στην 6η ΥΠΕ επί των ημερών μου δεν έκλεισε , πλην του νοσοκομείου των Κρεστένων , που το βρήκα υποβαθμισμένο σε Κ.Υ.
 Ο κ Βαρνάβας σκοπίμως το αποκρύπτει αλλά δυστυχώς για αυτόν , το γνωρίζουν πολύ καλά , τόσο οι διοικήσεις όσο και οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της 6ης ΥΠΕ. Τις απόψεις του κ Μάκαρη για το ρόλο και την τύχη του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας όφειλε να τις γνωρίζει καλύτερα πριν κάνει την παρέμβαση του. Γνωριζόμαστε ,μεταξύ μας, καλύτερα . Η όποια μισαλλοδοξία του για μένα , δεν του δίνει το δικαίωμα να προσβάλει και να προκαλεί τους συμπολίτες μου που με εξέλεξαν. Και αυτό αποτελεί υβριστική χυδαιότητα . Θέλω να κάνω σαφές ότι θα προστατεύσουμε όλες τις μονάδες υγείας του Δήμου μας με κάθε τρόπο . Ο καθένας έχει την ιστορία του και σας συμβουλεύω τώρα που γράφετε τη δική σας να προσέξετε να μην είναι η μελανότερη και η απεχθέστερη . Καλό είναι αντί να ασχολείστε μαζί μου, να κοιτάξετε να πληρώσετε του Γιατρούς, τους εργαζόμενους και τους προμηθευτές των νοσοκομείων, γιατί τα άσχημα μαντάτα έφτασαν και εδώ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη