google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποχαιρετιστήριο γεύμα για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. απο την Διοίκηση

Αποχαιρετιστήριο γεύμα για τους παίκτες του Α.Ο.Κ. απο την Διοίκηση

ΜΕ ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι προς τους ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσε την αξιοπρπεή πορεία του στο Πρωτάθλημα της Δ Εθνικής κατηγορίας η Διοίκση του Α.Ο. Κυπαρισσίας στην ταβέρνα 'Παραμυθάκι' παρουσία φυσικά και εκπροσώπου των φιλάθλων σε ενωτικό κλίμα με την υπόσχεση η ιστορική ομάδα τς Τριφυλίας να είναι πρώτη στις επάλξεις.
Κατά την διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε η Διοίκηση ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Τσάγκος ευχαρίστησε τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες που συνέβαλαν καθοριστικά στην άριστη πορεία της ομάδας ευχαριστώντας παράλληλα τόσο τους επιχειρηματίες της περιοχής, τους φιλάθλους και τον κόσμο που αγκάλιασε τη προσπάθεια με ότι μέσο διέθετε καλύπτοντας ολόκληρη την χρονιά τόσο στο γήπεδο όσο και στην οικονομικη συμβολή τους με εκατοντάδες εισητήρια διαρκειας που δόθηκαν. Υποσχέθηκε επίσης ότι εντός των ημερών τακτοποιούνται όλες οι οικονομικες οφειλές προς τους παόκτες και τους ευχήθηκε καλή δύναμη.
Ενωτικός ο Προπονητής κ. Αντωνόπουλος παρόντος του κ .Καραχάλιου που στάθηκε στο αγωνισιτκό κομμάτι εκφράζοντας με τα καλύτερα λόγια για την σκληρή δουλειά που επιτεύχθηκε αλλά και την επιμονή για θετικά αποτελέσματα, αποτιμώντας ότι με μια νίκη έστω ο ΑΟΚ θα παρέμενε στην κατηγορία πέρα απο τις συγκυρίες που δεν ήταν ευνοικές για την κατηγορία. Ομως όπως υπογράμμισε προσπάθησε να εκφράσει το καλο αγωνιστικο πνεύμα στα νέα παιδιά που αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Στο γεύμα ήταν παρών σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας και ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων κ. Γιώργος Φωτεινός ο οποίος μας υποσχέθηκε ότι ο ΑΟΚ θα πρωταγωνιστεί με ήθος και αξιοπρέπεια στο μέλλον. Ο εκπρόσωπος των φιλάθλων ευχήθηκε υγεία, καλή συνέχεια στο ποδόσφαιρο σε οσους μείνουν και όσους τελικά αγωνιστούν σε άλλη ομάδα λόγω μεταγραφών και την ευχή να κυλήσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη