google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προπονητικό Κάμπ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Προπονητικό Κάμπ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

ΜΕΤΑ τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού που προωθεί ο Δήμος Κυπαρισσίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αθλησης και Νεολαίας το Δημοτικό Κολυμβητήριο φαίνεται ότι αποτελεί πόλο έλξης για ομάδες που πραγματοποιούν ανα την Ελλάδα προπονητικά Κάμπ για τους αθλητές του με σκοπό την προπονητική τους επάρκεια και την συμμετοχή σε αγώνες σε όλη την χώρα.
Μάλιστα αυτές τις ημέρες φιλοξενούνται στην πόλη μας η αποστολή του Κολυμβητικού Ομίλου Αργυρούπολης Αττικής παρουσία των προπονητών όπως ο διακεκριμένος Πρωταθλητής Γιάννης Κοκκώδης με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του, ο δραστήριος Βαγγέλης Κοζομπόλης ο οποίος διαθέτει μακρόχρονη πείρα στον αθλητισμό και στην ειδικότητα αυτή και ο Αλέξανδρος Νικολόπουλος καθώς καθημερινά πρωί και απόγευμα οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου κάνουν προπονήσεις. Οπως μας εξήγησε ο κ. Κοζομπόλης αυτές τις ημέρες μέχρι την Μ. Παρασκευή το πρωί φιλοξενούνται συνολικά 35 αθλητές και αθλήτριες νεαρών κατηγοριών αρκετοί εκ των οποιων έχουν καταγράψει στο ενεργητικό τους σημαντικές Πανελλήνιες διακρίσεις ενώ υπάρχουν 8 αθλητές που συμμετέχουν σε Μήτινγκ στον Ευρωπαικό χώρο.

Ο κ. Κοκκώδης ευχαρίστησε τον Δήμο και τους φορείς για την φιλοξενία τους τονίζοντας ότι η πισίνα της πόλης είναι όμοια με εκείνη στην Αργυρούπολη που έχει φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες και πρόσθεσε ότι μόλις προστεθούν οι κερκίδες θα μπορεί πραγματικά να ξεδιπλώσει τις δυνατότητές της, ευχόμενος καλή συνέχεια για τη προσπάθεια που οφείλουν να στηρίξουν όλοι οι τοπικοί φορείς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη