google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟ

ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟ

Ο δημοτικός σύμβουλος ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ άσκησε κριτική στην Δημοτική αρχή αφού στο τελευταίο Δ.Σ. αρχικά έθεσε το θέμα του ιστορικού κάστρου των γιγάντων καθώς δεν προχώρησε τόσα χρόνια η αναστήλωση του. Πρόσθεσε ότι για 40 χρόνια δεν έγινε καμία παρέμβαση σε σύγκριση με άλλες περιοχές του νομού καθώς οι κυβερνήσεις πέρασαν αλλά οι αναστηλώσεις ποτέ δεν έγιναν. 
Ζήτησε εξάλλου την στήριξη της πρότασης για ανάπλαση της κεντρικής πλατείας ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ που αποτελεί όνειδος για την περιοχή με κυριότερο το πρόβλημα της απουσίας φωτισμού για πολλά χρόνια. Παράλληλα έθιξε το θέμα της ανάπλασης της παιδικής χαράς και του χώρου στάθμευσης του ΟΣΕ που αποτελεί μια ντροπή για το κέντρο της πόλης θέτοντας θέμα ασφαλείας, υγείας για τον τόπο, ζητώντας ανάπλαση. 
Εξάλλου σε άλλο σημείο της τοποθέτησης μίλησε για το θέμα της νέας αγοράς του Κοπανακιου που ολοκληρώθηκε αλλά δεν παραδόθηκε για χρήση αποτελώντας έργο πνοής για την περιοχή με κόστος 500.000 Ευρώ, ενώ ζήτησε παρέμβαση για το δρόμο στην Νέδα για 1500 μέτρα καθως αποτελεί χώρο επισκεψιμότητας. Απόρησε μάλιστα γιατί την ώρα που τα οικονομικά του δήμου βελτιώθηκαν σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο, τελικά η δημοτική αρχή να μην κάνει καμία αγορά καινούργιου απορριμματοφόρου, λέγοντας ότι η αγορά μεταχειρισμένων είναι υπερβολική για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της αγοράς.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ...
Ο κ. Κατσιβελας απάντησε ότι η μελέτη για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας υπάρχει και θα παρουσιαστεί στο μέλλον χωρίς να το προσδιορίζει, ενώ για το έργο στην ζώο αγορά κοπανακιου υποστήριξε ότι δεν είναι αρμόδιος ο Δήμος. Τέλος δήλωσε ότι παλιά ο Δήμος Κυπαρισσίας άφησε μα χαθεί η ευκαιρία για την ανάπλαση στο χώρο του ΟΣΕ στο κέντρο της πόλης που ποτέ δεν αξιοποίησε.
Πηγή kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη