ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ

kyparissiotis | Παρασκευή, Μαΐου 05, 2017 | 0 σχόλια

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ επικρατεί στην Τριφυλία για το θέμα των στερεών αποβλήτων χωρίς να κουνιέται φύλλο όπως φάνηκε στο Δ.Σ. της Τρίτης, με πλήρη αδράνεια σε όλα τα επίπεδα. Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Στάθης Ανδρινοπουλος στο τελευταίο Δ.Σ. Τριφυλίας, ζήτησε από τον Δήμαρχο πλήρη ενημέρωση για τα Απορρίμματα επισημαίνοντας ότι έχει μεγάλη ευθύνη ο Δήμος σε σχέση με τον περιφερειακό σχεδιασμό, προκειμένου να υπάρχει ετοιμότητα όταν υλοποιηθεί το ΣΔΙΤ. Ο Δήμος μπορεί να είχε ξεκινήσει την ανακύκλωση μειώνοντας τον όγκο απορριμματων στο 30% πριν είναι αργά λόγω της τουριστικής περιόδου, τόνισε χαρακτηριστικά ασκώντας κριτική στην σοβαρή καθυστέρηση εφαρμογής του τοπικού σχεδίου, καθώς δεν προχώρησε ούτε η ανακύκλωση.
OΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ
Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να επενδύει στον πανικό λόγω της καθυστέρησης του ΠΕΣΔΑ καθώς οι δήμοι δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην υλοποίηση έργων κι επομένως πριν γίνει κριτική να δούμε τι συμβαίνει σε άλλους δήμους, απάντησε αμέσως ο Δήμαρχος Τριφυλίας. Πρόσθεσε ότι δήμοι που έχουν αδειοδοτηθεί δεν προχώρησαν στην σύμβαση μέχρι να δοθεί τελική λύση. Για την ανακύκλωση ο κ. Κατσίβελας υποστήριξε ότι δεν προχώρησε σε περιφερειακό επίπεδο καθώς δεν δόθηκαν ενισχύσεις στο τοπικό σχέδιο για υποδομές, ενώ συμπλήρωσε ότι υπάρχει σημαντικό έλλειμμα απορριμματοφόρων. 

Από το kyparissianews.com 

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια