google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ενημέρωση για τα οφέλη της φοίτησης των παιδιών στο νηπιαγωγείο

Ενημέρωση για τα οφέλη της φοίτησης των παιδιών στο νηπιαγωγείο

Εκδήλωση για την ενημέρωση των γονέων για τα οφέλη της φοίτησης των παιδιών τους στο νηπιαγωγείο. Θα γίνει στους Γαργαλιάνους (Τετάρτη 10/5/2017), στα Φιλιατρά (Τετάρτη 10/5/2017) και στην Κυπαρισσία (Πέμπτη 11/5/2017). Η ενημέρωση οργανώνεται από τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Ν. Μεσσηνίας και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας Σημαντική εκδήλωση για τους γονείς παιδιών με ηλικία 0- 6 ετών!
Η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Ν. Μεσσηνίας η κ. Σαραντοπούλου Στέλλα, θα βρίσκεται για 2 ημέρες στις τρεις μεγάλες πόλεις του Δήμου Τριφυλίας, με στόχο να ενημερωθούν οι γονείς για τα πολλαπλά οφέλη που απορρέουν από τη φοίτηση νηπίων και προνηπίων στο Νηπιαγωγείο. «Το νηπιαγωγείο αποτελεί το θεμέλιο της παιδείας και η ανάγκη φοίτησης των νηπίων και προνηπίων σε αυτό είναι επιτακτική» Επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα να ακουστούν προβληματισμοί γονέων και να απαντηθούν ερωτήματά τους. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση της Σχολικής Συμβούλου 27ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τριφυλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη