google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΥΠΕΡ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΥΠΕΡ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΟΥΤΕ το παιχνίδι Κυπαρισσίας με την Καλαμάτα δεν συγκέντρωσε τόσο κόσμο που φούλαρε το γήπεδο Κυπαρισσίας με περισσότερα από 700 άτομα να παρακολουθούν το αγώνα Σχολικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων Μεσσηνίας στο οποίο  Πρωταθλητής Μεσσηνίας μετά από ένα δυνατό αγώνα βρήκε νικητή  το 2ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας που επικράτησε με 1-0 του ΓΕΛ Κυπαρισσίας, χάρις σε γκολ του Σαραντόπουλου με πέναλτι στο 16ο λεπτό της συνάντησης.
Η ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας κατέκτησε σήμερα το σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Μεσσηνίας ήθελε πολύ την νίκη παίρνοντας από την αρχή το πολυπόθητο τέρμα, ωστόσο το ΓΕΛ Κυπαρισσίας αγωνίστηκε μέχρι τέλους κερδίζοντας τις εντυπώσεις καθώς ο διαιτητής με την παράταση 5 λεπτών περίπου λόγω των καθυστερήσεων ανέδειξε ένα δυνατό αγώνα που αρμόζει σε υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου. 
Το καθοριστικό γκολ που έκανε ο Π. Σαραντόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο Τσεκάνι, χωρίς να αντιδράσει ο Αθανασόπουλος ήταν η μεγάλη φάση του αγώνα. Στο γήπεδο της Κυπαρισσίας επικράτησε γιορτή ατμόσφαιρα από εκατοντάδες μαθητές και των δύο σχολείων. να σημειώσουμε ότι οι μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας δεν λησμόνησαν τον συμμαθητή τους που έφυγε άδικα από την ζωή πρόσφατα σε τροχαίο στο κέντρο της Καλαμάτας τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, στη μνήμη του οποίου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, αλλά και την όμορφη στιγμή που  η ομάδα της Κυπαρισσίας παρέδωσε ανθοδέσμη στους φιλοξενούμενους.

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ

Οι απονομές μεταλλίων έγιναν στο τέλος από τον σχολικό σύμβουλο Φυσικής αγωγής Χριστόδουλο Στυλιανίδη, από τον Διευθυντή Β θμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας Γιώργο Σταματόπουλο με τον εκπρόσωπο του γραφείου Φυσικής αγωγής Αργύρη Ζαμανάκη, ενώ ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί από την νικήτρια ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με την ομάδα της Κυπαρισσίας. Θερμά λόγια για τις ομάδες ευχαριστώντας όλα τα σχολεία που παρακολούθησαν τον αγώνα έδωσε ο Διευθυντής του Λυκείου κ. Β. Αντωνόπουλος.

ΓΕΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Αθανασόπουλος, Μπακόπουλος, Καραχάλιος, Παπαγιάννης, Παναγιωτόπουλος, Αριδάς, Γκουντουβάς, Μπακούρος, Καραβούλιας, Θεοδωρόπουλος, Κωνσταντόπουλος.
2ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κατσίρας, Ντόστι, Χότζα, Αλντέσκου, Δούβας, Σαραντόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Μουρούφας, Μανουσόπουλος, Τσεκάνι, Ομέρι.
Από το kyparissialive, kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη