google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΠΌΛΗ

ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΠΌΛΗ

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου όπως γίνεται κάθε χρόνο η παράταση λειουργίας νυχτερινών κέντρων στην πόλη Κυπαρισσίας όπως αποφάσισε τελευταία με ομοφωνία το δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας .
Η Παράταση αφορά λειτουργία των κέντρων και μπάρ με άδεια μουσικών οργάνων μέχρι τις 3 τα ξημερώματα με βάση το αίτημα των Επαγγελµατιών Καταστηµάτων Υγειονοµικού Ενδιαφέροντος του Δήµου Τριφυλίας.
Η απόφαση αφορά μόνο εσωτερικούς (κλειστούς) χώρους, υπό τους όρους που τους έχει ήδη χορηγηθεί άδεια µουσικών οργάνων, µέχρι την 03:00 πρωινή ώρα ( µε την βασική προϋπόθεση ότι δεν διαταράσσεται η ησυχία των περιοίκων και τηρείται η ισχύουσα νοµοθεσία για την λειτουργία Μουσικών οργάνων) στις κάτωθι περιπτώσεις:  α) για την καλοκαιρινή περίοδο µέχρι 31-08-2016. β) Από 01/09/2016 – 30/09/2016 µόνο κατά τις Παρασκευές, Σάββατα και παραµονές εορτών. γ) Τις ηµέρες διεξαγωγής των τοπικών εµποροπανηγύρεων του Δήµου Τριφυλίας και µόνο για τον τόπο διεξαγωγής της εµποροπανήγυρης. δ)Προϋπόθεση των ανωτέρω ότι θα υπάρχει τακτικός έλεγχος από την αρµόδια Επιτροπή του Δήµου Τριφυλίας, για την τήρηση της νοµιµότητας και την µη ύπαρξη εξωτερικών ηχείων στα καταστήµατα

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη