google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ...

ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ...

O αντιρατσιστικός νόμος ( 4285) που ψηφίστηκε το 2014   , σε πολλά σημεία του είναι σωστός, αλλά σε άλλα υπερβολικός. Για παράδειγμα, πολύ σωστά απαγορεύουν στη Χρυσή Αυγή να δίνει μόνο σε Έλληνες αίμα ή δωρεάν φαγητό σε συσσίτια …   Η πράξη αυτή της Χρυσής Αυγής δεν είναι μόνο παράνομη, αλλά αποτελεί και  προσβολή στην ελληνική αρετή της φιλοξενίας.  Αν είχαν λίγο μυαλό οι χρυσαυγίτες θα  έδιναν φαγητό σε Έλληνες που πεινάνε ,πηγαίνοντας τσάντες  στα σπίτια τους,  χωρίς να προκαλούν. Αλλά ήθελαν να πάρουν ψήφους μοιράζοντας δημόσια φαΐ μόνο σε Έλληνες, και τιμωρήθηκαν. Τα δημόσια συσσίτια είναι για όλους…
 Κι όμως την ίδια  παράνομη  πράξη που κάνει η ρατσιστική  Χρυσή Αυγή , την ίδια  κ α ι  π ο λ ύ  χ ε ι ρ ό τ ε ρ η κάνει η εκκλησία καθημερινά σε όλη την Ελλάδα υπό την ευλογία και την ανοχή της κυβέρνησης , και μάλιστα με τη συνεργασία των Δήμων!!!
Και δεν εννοούμε πως μοιράζει φαγητό μόνο σε Έλληνες, αλλά κάτι παρόμοιο. ●Μοιράζει φαγητό σε εκκλησίες ή κάπου δίπλα, μόνο σε χριστιανούς ή έστω σ’ αυτούς που παριστάνουν τον θρησκευόμενο. Ζητούν τα στοιχεία του άπορου, ΑΦΜ, ταυτότητα, για να σου δώσουν να φας τη ‘φασολάδα’!!!!  Ευτυχώς οι νέες ταυτότητες δεν γράφουν θρήσκευμα, κι έτσι μπορεί κάποιος να προσποιηθεί τον ορθόδοξο χριστιανό. Αλλά αυτό γίνεται στις μεγάλες πόλεις. Στα μικρά μέρη όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, και οι παπάδες δεν δίνουν φαγητό σε αλήτες-‘πρεζόνια’-γύφτους-αλβανούς-τεμπέληδες κ.α.  Αυτό δεν είναι καραμπινάτος ρατσισμός????  Ντροπή τους!   
●--- Ακόμα κι αν δίνουν φαγητό σε μερικούς  άθρησκους και αλλόθρησκους και ‘υπόκοσμο’, πάλι είναι  ‘εκ του πονηρού’ , γιατί αποσκοπούν να τους κάνουν ‘χριστιανούς’, για να τους τα ξαναπάρουν πίσω στα κεράκια.
●---Αλλά  ακόμα  κι  αν  -υποθετικά-  έδιναν τζάμπα  φαγητό  σε  όλους, ε ν τ ε λ ώ ς  ό λ ο υ ς, πάλι είναι παράνομο να μοιράζει ένας ιερέας μιας θρησκείας φαγητό. Εσύ θα ήθελες να  βρεθείς σε μουσουλμανική χώρα και να σου έδινε φαγητό ο χότζας? Είναι ντροπή που ο Αρχιεπίσκοπος μοίραζε φαγητό σε μουσουλμάνους πρόσφυγες. Είναι ντροπή που ο Πάπας ήρθε στην Ελλάδα να ‘πουλήσει’ φιλανθρωπία. Ο αληθινός χριστιανός μοιράζει όσα έχει, δεν κάνει επίδειξη.
●--Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους ή είναι και άστεγοι, κι όμως , -επειδή δεν πιστεύουν στη θρησκεία-, δεν καταδέχονται να παρακαλέσουν τον παπά να τους δώσει να φάνε.
  Η πράξη αυτή που κάνει η εκκλησία είναι από νομικής απόψεως  παράνομη, ακριβώς το ίδιο όπως και η πράξη της Χρυσής Αυγής.   Όποιος κάνει καταγγελία -  αγωγή ή μήνυση θα δικαιωθεί. Θα έπρεπε ήδη να είχε κάνει αυτεπάγγελτη μήνυση ο εισαγγελέας, αλλά  δυστυχώς δεν λειτουργεί σωστά το κράτος στην Ελλάδα.
 Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα χειρότερο. Οι περισσότερες μητροπόλεις παρουσιάζουν για ‘δικό τους’ το φαγητό και  ρούχα που μοιράζουν, ενώ τους τα έχουν δώσει άλλοι να τα μοιράσουν!!!! Λένε με στόμφο πως κάνουν φιλανθρωπικό έργο, αλλά το κάνουν με λεφτά άλλων !!!!!
Πράγματι, πολλοί πλούσιοι δίνουν χορηγία στους δήμους για να τα μοιράσουν στους φτωχούς, αλλά και η ίδια η Ευρώπη δίνει κάθε χρόνο στους δήμους εκατοντάδες τόνους από λάδι-τυρί-ζυμαρικά . Αλλά επειδή οι Δήμοι είναι ‘μπάχαλο’ και είναι ικανοί να τα μοιράσουν στους κομματικούς τους φίλους ή να τα κλέψουν μεταξύ τους, και επειδή δεν υπάρχουν Κοινωνικοί Λειτουργοί, τελικώς τα δίνουν στους παπάδες για να τα μοιράσουν!!!  Κι αυτοί κάνουν μ ν η μ ό σ υ ν ο   μ ε   ξ έ ν α   κ ό λ λ υ β α.
  Αν η Εκκλησία εκποιούσε το 10% της ακίνητης περιουσίας της, δεν θα υπήρχε κανείς πεινασμένος και κανείς άστεγος στην Ελλάδα, ούτε θα είχαν αυτοκτονήσει 10.000 λόγω κρίσης. Υπό αυτήν την έννοια,  η κρατική θρησκεία ευθύνεται για όλα τα θύματα από την οικονομική κρίση, εδώ και 6-7 χρόνια. Για να μην αναφέρουμε πως η τεράστια περιουσία (κινητή και ακίνητη) της εκκλησίας αρκεί για να ξεχρεωθεί εντελώς η Ελλάδα !!!   Αλλά πού την βρήκε την περιουσία η Εκκλησία? Από δωρεές των πιστών, με εντολή να τα δώσουν στους φτωχούς. Όμως αυτοί τα κράτησαν για πάρτη τους….
 Ας αναφέρουμε εδώ μια τεράστια κομπίνα της εκκλησίας: το 2006 η Αρχιεπισκοπή Αθήνας έλαβε τεράστια κρατική επιχορήγηση 5 εκατομμύρια ευρώ!, για να αγοράσουν κατεψυγμένα κοτόπουλα πτηνοτροφείου και να τα στείλουν στο πεινασμένο Ιράκ!!! Αλλά αντί για 2.500  τόνους, τελικά αγόρασαν μόνο 370 τόνους, τα οποία βρέθηκαν σαπισμένα και κρίθηκαν ακατάλληλα. Τα λεφτά φαγώθηκαν, τα κοτόπουλα όχι. Και κανείς δεν έχει δικαστεί ή παραιτηθεί μέχρι τώρα γι’ αυτό το σκάνδαλο. Μεγάλη η αμαρτία του Χριστόδουλου. Παρόμοιες αμαρτίες έχουν όλοι οι ιεράρχες…
                                     antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr
υστερόγραφα:
1. Όποιος διαβάσει ή ακούσει για πρώτη φορά την άποψη που αναφέρει το άρθρο, -πως δηλ. είναι παράνομο να μοιράζουν δημόσια φαγητό οι εκπρόσωποι μιας θρησκείας- στη αρχή απορεί και αντιδρά.  Δεν το είχε σκεφτεί πως είναι παράνομο. Και αμέσως μετά συμφωνεί. Και εμείς περάσαμε αυτά τα στάδια, όταν το μάθαμε.  Καιρός να αλλάξει γνώμη και ο εισαγγελέας, και να σταματήσει την παρανομία.
2. Ας αναφέρουμε ένα παράδειγμα που είναι υπερβολικός  ο αντιρατσιστικός νόμος. Απαγορεύει τη λέξη ‘γύφτος’ -και ‘τσιγγάνος’ σαν να είναι βρισιά. Σε λίγο θα μας απαγορέψουν να λέμε και το ‘ρε’.  Μήπως πρέπει να μετονομάσουμε και τον δωδεκάλογο του γύφτου, και να τον κάνουμε δωδεκάλογο του ρομά? Μήπως πρέπει να απαγορέψουμε τα τραγούδια του Χιώτη που εξυμνούν την ομορφιά που έχουν οι τσιγγάνες.   Ο νομοθέτης αποδείχτηκε πολύ ‘μη μου άπτου’. Ξεχνά πως η ελευθεροστομία , τα χωρατά,  οι σατυρικές λέξεις, και τα παρατσούκλια, όλα αυτά είναι αρχαία ελληνική παράδοση, το αλατοπίπερο της καθημερινής ζωής…  Όσο επικίνδυνη είναι η ρατσιστική συμπεριφορά που κάνει η χρυσή αυγή και η εκκλησία, άλλο τόσο επικίνδυνος είναι και ο ‘προκρούστης’ νομοθέτης που θέλει να τους κάνει όλους ίδιους, σύμφωνα με την άποψή του…
Ο αντιρατσιστικός νόμος σε πολλά σημεία του περιορίζει την ελευθερία της γνώμης και του λόγου, και τελικώς γίνεται ο ίδιος ρατσιστικός και φασιστικός. Άραγε ο ίδιος παραδέχεται πως είναι παράνομος …

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη