ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΗ ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

kyparissiotis | Κυριακή, Ιουνίου 19, 2016 | 0 σχόλια

Με κάθε επισημότητα τιμάται η παντριφυλιακή γιορτή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία, με επίκεντρο την Ανω Πόλη και τον ιστορικό ναό της Αγία Τριάδας. Οι εκδηλώσεις είναι θρησκευτικές, αθλητικές, εμπορικές και πολιτιστικές.
Την Κυριακή στις 7 ο απόγευμα τελέστηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός στον ναό Αγίας Τριάδος, χοροστατούντος του μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου. Τη Δευτέρα το πρωί στον ίδιο ναό ο κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στην πανηγυρική θεία λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας στις 11 η ώρα θα γίνει λιτάνευση της εικόνας από τον ναό της Αγίας Τριάδος, με κατάληξη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως.
Στις 9 ώρα το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συναυλία χορωδιών στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Αλέκος Παπαδόπουλος» από τα εξής σύνολα: Παιδική χορωδία και Πολυφωνικό Χορωδιακό Σύνολο Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας. Παιδική χορωδία και Μικτή χορωδία Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια