google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΤΗΡΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ 2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΜΙΑ όμορφη γιορτή με την ευκαιρία λήξης του σχολικού έτους πραγματοποιήθηκε στο 2ο Νπηιαγωγείο Κυπαρισσίας που βρίσκεται στο πάρκο των Εισοδίων της Άνω Πόλης μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, παρουσία των γονέων που καμάρωσαν τα παιδιά τους στην θερινή εκδήλωση. Με όμορφους αποχαιρετισμούς γεμάτα παιχνίδια, ποιήματα, τραγούδια, θεατρικό, ζωγραφική τα παιδιά με την εποπτεία της Διευθύντριας της σχολικής μονάδας Φωτεινής Στυλιανού, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και την υπόσχεση για ένα καλοκαίρι γεμάτο όμορφες αναμνήσεις.
Να σημειώσουμε ότι στο προαύλιο χώρο υπήρχε πλούσιο υλικό από τις δραστηριότητες των νηπίων, ενώ φέτος το σχολείο συμμετείχε σε περιβαλλοντικά και βιωματικά έργα που παρουσιάστηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Σκοπός της μονάδας είναι πάντως όπως μάθαμε να βελτιωθεί και ο χώρος παιχνιδιού ώστε να εμπλουτιστεί με νέα από την επόμενη σχολική χρονιά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη