ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

kyparissiotis | Τετάρτη, Μαΐου 18, 2016 | 0 σχόλια

ΤΙΣ ημερομηνίες προσπαθεί να προλάβει η Τριφυλία για την αδειοδότηση αναψυκτηρίων για το καλοκαίρι σε ακτές της περιοχής του Κυπαρισσιακού κόλπου. Μετά την υπογραφή από τα αρμόδια υπουργεία που αφορούν τις δημοπρασίες για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στον Δήμο Τριφυλίας, η διαδικασία προχωρά παρά την αναβολή του θέματος που έγινε την περασμένη Δευτέρα.
Μπροστά στο ενδεχόμενο να χαθούν πάντως οι προθεσμίες συνεδρίαζει εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας την Πέμπτη το μεσημέρι προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις καταλήγοντας στις δημοπρασίες από τις αρχές Ιουλίου καθώς και τις τιμές εκκίνησης. Τέλος να σημειωθεί ότι υπάρχουν ανοικτά θέματα με περιοχές που δεν αδειοδοτούνται όπως τον Αη Γιαννάκη ενώ φέτος οι ακτές της περιοχής θα έχουν έλλειμμα από ναυαγοσώστες καθώς οι 4 θέσεις δεν καλύπτουν καν τις ανάγκες της περιοχής.

Category: , , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια