google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας έκοψε την πίτα του

Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας έκοψε την πίτα του

Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Αθήνα την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016, και βράβευσε τον τελευταίο εν ζωή από τους ιδρυτές του το 1952, κ. Παναγιώτη Μανούσο, τον μέχρι πρότινος αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας και νυν αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Αδαμάντιο Μητρόπουλο, και την ιατρό κα Αγγελική Καναβού.  
 Την τιμητική πλακέτα του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών παρέδωσε στον κ. Μανούσο ο Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Πρωταθλητής Ευρώπης. 
Στον κ. Μητρόπουλο την  πλακέτα παρέδωσε ο κ. Άγγελος Χρονάς, ιατρός-ειδικός χειρουργός, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου, υπεύθυνος για θέματα υγείας στη Μεσσηνία. 
Στην κα Καναβού την πλακέτα παρέδωσε ο πρόεδρος του Μανιατακείου Ιδρύματος κ. Δημήτρης Μανιατάκης, ο οποίος κέρδισε και το φλουρί της πίτας μας! 
Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. με τον έπαινο του Συνδέσμου και το βραβείο «ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΑΚΚΑΒΑΣ»,  προσφορά του Βένου Κάκκαβα εις μνήμη του πατέρα του Δημοσθένη. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας Νικόλαος Αργυρόπουλος από το Κεφαλόβρυσο.   
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη, που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας και έδειξε πόσο όμορφο είναι όταν ανταμώνουν οι πατριώτες, οι οποίοι από τη μία έως την  άλλη άκρη της Μεσσηνίας μας τίμησαν με την παρουσία τους. 
Ευχαριστίες σε όλους τους Σιδηροκαστρίτες, σε όλους τους πατριώτες, στον περιφερειακό σύμβουλο κ. Άγγελο Χρονά, στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Λούτο, στον γραμματέα της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας κ. Παναγιώτη Μπαζίγο, στον πρόεδρο του Μανιατακείου Ιδρύματος κ. Δημήτρη Μανιατάκη από την Κορώνη και την αντιπρόεδρο κα Ελένη Μανιατάκη, στον πρόεδρο Καλονεριτών κ. Δημήτρη Παπακωνσταντόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Νασιόπουλο, στον πρόεδρο του συλλόγου Σελλαίων κ. Νίκο Καρυώτη, στον αντιπρόεδρο του συλλόγου Φιλιατρινών «Η   Εράνη» κ. Στάθη Χαρτάλο, στην πρόεδρο του συλλόγου Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά» κα Ρούλα Τσατσάκου, στον πρόεδρο Μεσσηνίων Βορείων Προαστείων κ. Δημήτρη Φωτεινό, στον πρόεδρο του συλλόγου Καλλίτσαινας κ. Δημήτρη Γεωργόπουλο και τον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Κολοσκόπη, στον κ. Σταυρόπουλο από τον σύλλογο Πτέρης (Σκλαβέικα), στην κα Αναστασία Αρνοκούρου  από τον σύλλογο 
Πλατανιτών, στον  δημοσιογράφο κ. Αμβρόσιο Καρατζά από την Αυλώνα, στον κ. Ιωάννη Φωτόπουλο και τον κ. Ιπποκράτη Αξή από το Δώριο, στον κ. Γεώργιο Χρονά από τον σύλλογο Βλαχοπουλαίων Μεσσηνίας, στον κ. Φώτη Κουτρουμπή 
Από το Σιδηρόκαστρο ευχαριστούμε θερμά την πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Σιδηροκάστρου «Η Εστία»  κα Νίκη Ζαχαροπούλου και την κα Λυμπεροπούλου. Από τον «ΕξωραΪστικό Λαογραφικό σύλλογο Δημοσθένης Κάκκαβας» ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο κ. Θανάση Κυριαζή και τον αντιπρόεδρο, τον στρατηγό κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο.   
Επίσης, ευχαριστούμε τον 96χρονο συγγραφέα Σιδηροκαστρίτη Δημήτρη Κυριαζή. Εκεί ήταν και ο πρόεδρος των Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής κ. Βαγγέλης Νικολάου με τον κ. Μανώλη  Πλεμμένο, από τον ίδιο σύλλογο. 
Η μεγάλη έκπληξη της εκδήλωσης ήταν η παρουσία του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη κ. Μπάμπη Τσόκα, ο οποίος μίλησε για την ταινία «Η δική μας Κάλλας» και ευχαρίστησε με θερμά λόγια την κα Μαρία Λιακάκη για τα λυρικά κείμενα της ταινίας!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη