google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟ ΣΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥΣ

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Φίλοι,


Ο Σύλλογος Κυπαρισσίων «Η Αρκαδιά», συνεχίζοντας την προσπάθειά του να φέρει πιο κοντά τους συμπατριώτες μας, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 18:30 στον πολυχώρο GazARTE (Βουτάδων 32-34), πλατεία Γκάζι (μετρό, στάση Κεραμεικός).
Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του έργου του μεγάλου μας ποιητή Μιχάλη Κατσαρού, με αφορμή και την έκδοση του περιοδικού «Τριφυλιακή Εστία» με θέμα «Ο ποιητής Μιχάλης Κατσαρός».
Για τον ποιητή θα μιλήσουν και θα διαβάσουν ποιήματα με αλφαβητική σειρά:


  • Καλογερόπουλος Νίκος ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος
  • Μαραγκόπουλος Άρης–- συγγραφέας, μεταφραστής και εκδότης
  • Μπουκάλας Παντελής– ποιητής, μεταφραστής και κριτικός λογοτεχνίας
  • Στεφανάκις Γιάννης– ζωγράφος, χαράκτης


Στη συνέχεια, ο  μουσικός Πάνος Τσίτσικας με τους συνεργάτες του θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους και θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από το μελοποιημένο –από τους Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλο κ.ά. μεγάλους συνθέτες έργο του.


Παράλληλα, θα λειτουργεί στον ίδιο χώρο και έκθεση από τον διαγωνισμό φωτογραφίας των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου Κυπαρισσίας, που διενεργήθηκε το καλοκαίρι, με θέμα «Στιγμές Κυπαρισσίας 2015».


Στην αρχή της εκδήλωσης θα προσφερθούν καφές και αναψυκτικά και η εκδήλωση θα συνεχιστεί με συζήτηση, συνοδεία ποτού και παραδοσιακών εδεσμάτων.

                                                               (η είσοδος θα είναι ελεύθερη)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη