google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το μπλόκο του ΚΑΛΟΥ-ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καταγγέλλει την βάναυση επίθεση που δέχτηκε με χημικά στο Χαϊδάρι, μαζί με όλους του Πελοποννήσιους διαδηλωτές, από το μηχανισμό καταστολής της κυβέρνησης. Ο πόλεμος που εξαπέλυσε η κυβέρνηση σε βάρος μας είχε σαν σκοπό να μας τρομοκρατήσει και να μας εμποδίσει να μπούμε στην Αθήνα και να ενωθούμε με τους άλλους συναδέλφους μας από αλλά μέρη της Χώρας. Και ενώ η κυβέρνηση τελικά δεν κατάφερε να μας εμποδίσει ούτε να μας τρομοκρατήσει καταφεύγει (με την βοήθεια και των ΜΜΕ) στη συκοφαντία, χαρακτηριζοντας μας ακροδεξιούς- Χρυσαυγίτες. Το αγροτικό κίνημα διαμορφώνεται με τρόπο Δημοκρατικό, μέσα από καθημερινές λαϊκές γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα των αγωνιζομένων αγροτών. Της δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα μαζί μας, με τον αυταρχισμό και την συκοφάντηση του αγώνα μας .
Ξέρουμε γιατί αγωνιζόμαστε και ποιούς έχουμε απέναντι μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στην πολιτική που έχει σαν στόχο να μας πετάξει έξω από τα χωράφια μας και να συγκεντρώσει την παραγωγή μας σε λίγα χέρια, αποκτώντας ταυτόχρονα τον έλεγχο της διατροφής του λαού μας. Αυτή η επιδίωξη αποτελεί έγκλημα όχι μόνο σε βάρος των αγροτών αλλά και σε βάρος ολοκλήρου του λαού και αυτό το καταλαβαίνουμε. Καταλαβαίνουμε ότι δε αγωνιζόμαστε μόνο για την τάξη μας αλλά και για ολόκληρο το Ελληνικό λαό γιατί δίχως αγροτική παραγωγή και διατροφική αυτάρκεια ο λαός μας δεν θα επιβιώσει . Επίσης ξέρουμε ποιούς έχουμε απέναντί μας: Έχουμε την Ε.Ε., το ΔΝΤ, την ΕΚΤ και την ντόπια Κυβέρνηση η οποία, ξεπουλώντας μέσα σε μια νύχτα τις υποσχέσεις της στους αγρότες και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, πέρασε στην απέναντι πλευρά.
Τους δηλώνουμε ότι οι αποφάσεις μας δεν λαμβάνονται σε κανένα κομματικό γραφείο αλλά διαμορφώνονται στο δρόμο μέσα από λαϊκές συνελεύσεις από εμάς τους ίδιους αγωνιζόμενους αγρότες στα μπλόκα. Συνάδελφοι αγρότες ο δρόμος είναι μακρύς και σκληρός. Θα μας βρούνε απέναντί τους ως αγωνιστές αγρότες και όχι ως ξεκληρισμένους αγρότες, στις ουρές των ανέργων. Θα αγωνιστούμε για να αναπτύξουμε την ενότητά και τον συντονισμό του αγώνα με όλους τους συναδέλφους μας σε όλα τα μπλόκα της Χώρας. Ζητάμε από όλους τους συμπατριώτες μας της Τριφυλίας να συσπειρωθούν μαζί μας για τη διεύρυνση του αγώνα γιατί, όπως συνολική είναι η επίθεση στην κοινωνία, συνολική πρέπει να είναι και η απάντησή μας.
 Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη