google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ράδιο Κυπαρισσία 936 με αφορμή πρόγραμμα για το δικτυακό ραδιόφωνο που εκπονεί το Επαγγελματικό Λύκειο Κυπαρισσίας, πραγματοποίησαν οι μαθητές των τμημάτων Β πληροφορικής και του τμήματος Ηλεκτρολογίας. Οι μαθητές παρακολούθησαν σε ζωντανή μετάδοση την εκπομπή της Διεύθυνσης Αγροτικής οικονομίας Τριφυλίας που μεταδίδεται για 24 χρόνια με παρουσιαστή τον κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο και ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της εκπομπής αλλά και την δικτυακή εκπομπή του προγράμματος το οποίο μάλιστα παρακολουθούν Ελληνικά πανεπιστήμια καθώς από την εκπομπή ακούγονται νέες ανακοινώσεις για τον πρωτογενή τομέα στη Τριφυλία.
Οι μαθητές επίσης ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο των μουσικών και ενημερωτικών εκπομπών του σταθμού που είναι ανοιχτό στην κοινωνία καθώς τα προγράμματα των σχολείων παρουσιάζονται μέσα από το Ράδιο Κυπαρισσία 936 Greece, ενώ είδαν την ψηφιακή εκπομπή του προγράμματος μέσω του διαδικτύου. Εξάλλου θα παρουσιάσουν δράσεις πριν το τέλος της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές συνοδεύτηκαν από τους καθηγητές τους κ. Παναγιώτα Τζαβέλλα, Βάσω Αργυροπούλου και Γιώργο Παπασταθόπουλο και από τον υπεύθυνο του σταθμού, ενώ είδαν την επεξεργασία του ήχου από τις εγκαταστάσεις του σταθμού καθώς στο τμήμα Πληροφορικής διεξήχθησαν πρόσφατα εργασίες. Το επόμενο ραντεβού των φοιτητών θα είναι στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη