google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ –ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ –ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Η εκδήλωση της Ομοσπονδίας έπ’ ευκαιρία της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας εξελίχθηκε στην  κορυφαία μέχρι τώρα σχετική εκδήλωση.
 Κατ' αρχάς η συμμετοχή των συμπατριωτών μας υπήρξε συγκλονιστική 
Συγκινητική υπήρξε η παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας ο οποίος παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του και τα μπλόκα στους δρόμους κατάφερε να παρευρεθεί ευλογώντας την πίτα μας και απευθύνοντας λόγια που ακούμπησαν τις καρδιές μας 
Στη συνέχεια τιμήθηκε ο παγκοσμίου φήμης  καθηγητής αρχαιολογίας Πέτρος Θέμελης, τον οποίο παρουσίασε  η Μαρία Λιακάκη Υποψήφια διδάκτωρ Βυζαντινής  ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών  και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο οποίος  πρόβαλε το μοναδικό έργο ανάδειξης της αρχαίας Μεσσήνης, αναφέρθηκε στις προοπτικές ολοκλήρωσής του και κυριολεκτικά αποθεώθηκε  από τους παριστάμενους γεγονός που απετέλεσε την αναγνώριση   των Τριφυλίων-Μεσσηνίων της προσφοράς του στον τόπο μας .
 Επίσης τιμήθηκε ο συμπατριώτης μας Σπήλιος Ζαχαρόπουλος,ένας πραγματικός αθλητής,θρύλος του κλασικού αθλητισμού, ο οποίος παρουσιάστηκε από το Δικηγόρο και Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Δημήτριο Παπακωσταντόπουλο  και αναδείχθηκε η σημαντική κοινωνική και πολιτιστική του δράση άγνωστη σε πολλούς μέχρι τότε. Κατά τη διάρκεια της βράβευσής του εξελίχθησαν συγκινητικές στιγμές όταν ο δάσκαλός του στον αθλητισμό,καθηγητής του στο γυμνάσιο Κυπαρισσίας  Μιχάλης Καραγιάννης του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα σε ένα κλίμα γενικής συγκίνησης και ο Σπήλιος μιλώντας από καρδιάς στον κόσμο ανέτρεξε συγκινημένος στα πρώτα του αθλητικά βήματα στο γυμνάσιο Κυπαρισσίας και τη συμβολή του Μιχάλη  Καραγιάννη στη μετέπειτα πορεία του.
Το πλήθος των παρισταμένων έσπευσε να φωτογραφηθεί με τους τιμηθέντες δικαιώνοντας τις επιλογές της Ομοσπονδίας 
Τέλος απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον επί πολλά έτη γραμματέα της Ομοσπονδίας και ένα εκ των ιδρυτικών μελών της,Κώστα  Αδαμόπουλο
Η εκδήλωση έκλεισε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και όλοι όσοι έζησαν αυτές τις στιγμές θα θυμούνται  ότι ο πολιτισμός και ο αθλητισμός παντού και πάντα θα δίνουν συγκινήσεις
Η Ομοσπονδία θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας.κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ,τη βουλευτή του Νομού μας κ. Κοζομπόλη Παναγιώτα ,.τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Τριφυλίας κ. Καλογερόπουλο Μπάμπη ,τον πρόεδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας κ. Γιαννακέα Βασίλη, τα σωματεία-μέλη της που μαζικά συμμετείχαν στην εκδήλωση και με μέλη τους καθώς και όλους όσους παρευρέθηκαν σ' αυτή τη βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

Το φλουρί έπεσε στη μαθήτρια Γιανακά  Ελένη από το Σιδηρόκαστρο που είναι δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα στο  COSTA  NAVARINO το οποίο ευχαριστούμε για τη προσφορά του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη