ΤΟΠΙΚΌ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Κατάσταση πολιορκίας από τους αγρότες

kyparissiotis | Σάββατο, Φεβρουαρίου 13, 2016 | 0 σχόλια

Για το Σάββατο ανανέωσαν το «ραντεβού» τους στην πλατεία Συντάγματος οι αγρότες, ενώ συλλαλητήριο διοργανώνει και το ΠΑΜΕ το πρωί στην Ομόνοια. Με βάση τις εκτιμήσεις της αστυνομίας περίπου 10.000 αγρότες από όλη την Ελλάδα, αλλά και εργαζόμενοι άλλων κλάδων, συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή στο Σύνταγμα, όπου βρέθηκαν και 20 τρακτέρ.
Σύμφωνα με την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Μπλόκων οι αγρότες πρόκειται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους.
Την Παρασκευή, αγρότες από διάφορα μπλόκα συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια και το απόγευμα της Παρασκευής ξεκίνησαν για το Σύνταγμα. Κρατώντας ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και το «Πότε θα κάνει Ξαστεριά», κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή. Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο βρέθηκαν και 20 τρακτέρ από την Νίκαια της Λάρισας.

Category: , , , ,

About GalleryBloggerTemplates.com:
GalleryBloggerTemplates.com is Free Blogger Templates Gallery. We provide Blogger templates for free. You can find about tutorials, blogger hacks, SEO optimization, tips and tricks here!

0 σχόλια