google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Είμαι Έλληνας γαμώτο!! από το βορρά στο νότο κι απ' ανατολή σε δύση στους αιώνες έχω ζήσει!

Είμαστε Έλληνες, ψωνίζουμε Ελληνικά, στηρίζουμε τα Ελληνικά προϊόντα, ενισχύουμε την Εθνική και κάθε τοπική οικονομία της χώρας.

Μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα.

Στους εκβιασμούς Μέρκελ – Σόιμπλε, απαντάμε με μποϊκοτάζ όλων των Γερμανικών προϊόντων! Όταν τα λόγια χάνουν την ουσία τους, οι πράξεις ακούγονται ηχηρά στα αυτιά των ισχυρών της γης και της Ευρώπης. Μιας Ευρώπης που επί δεκαετίες ανέχεται την ηγεμονία της Γερμανίας σε βάρος των λοιπών κρατών και των λαών. Μετά την Κατοχή, η χώρα μας και όλοι οι πολίτες βιώνουμε εδώ και 6 χρόνια, τη νέα Γερμανική κατοχή, την οικονομική κατοχή. Βιώνουμε τη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση. Ζούμε μέρες οικονομικού στραγγαλισμού και κοινωνικού ολέθρου.

Ως εδώ! Οι Έλληνες κάνουμε τώρα πράξη την αντίδραση. Ήρθε η ώρα για μια νέα εθνική αντίσταση. Ξεκινάμε μποϊκοτάζ σε όλα τα Γερμανικά προϊόντα! Μόνο αν μαζικά κόψουμε μαχαίρι να αγοράζουμε Γερμανικά προϊόντα, που θα προκαλέσει τεράστιο οικονομικό και πολιτικό ζήτημα στη Γερμανία, η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και οι λοιποί του σιναφιού τους που διαφεντεύουν την Ευρώπη, θα αναγκαστούν να ασχοληθούν σοβαρά με την Ελλάδα και θα πάψουν να δίνουν εντολές στους ντόπιους υποτελείς του για νέα βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού.

Η αντίδρασή μας είναι η νέα εθνική αντίσταση με αρχή το μποϊκοτάζ στα Γερμανικά προϊόντα!

EK TOY Δ.Σ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη