google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ 4-0 Ο ΑΟΚ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ

ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ 4-0 Ο ΑΟΚ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ

ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ στην καυτή έδρα της εκπληκτικό ποδόσφαιρο η Κυπαρισσία επικράτησε  άνετα με 4-0 του Μεσσηνιακού ανεβάζοντας τις μετοχές της ακολουθώντας σε απόσταση αναπνοής τον Πάμισο με ελάχιστους  βαθμούς.Η ομάδα του Γιάννη Δανίκα κατατρόπωσε την αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων που τήρησε μέχρι το μισό του πρώτου ημιχρόνου σκληρή στάση.. Στο επανάληψη, ο ΑΟΚ μετά το πρώτο τέρμα έμοιαζε ασταμάτητο τρένο φιλοδωρώντας με τρία ακόμα γκολ που καθόρισαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Το φιλμ του αγώνα
O σκόρερ του αγώνα ήταν σίγουρα στο 44′ Ο Μοντεσάντος ο οποίος μετά από ενέργεια κοντά στην περιοχή του πέναλτι έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σκαλαίου εκπληρώνοντας το 1-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης το οποίο ήταν γενικά μέτριο.. Στην επανάληψη η εστία των φιλοξενουμένων απειλήθηκε όταν στο 53′ ο Γαργαρώνης με θετική ενέργεια στον Καμποσιώρη ολοκλήρωσε την φάση με δυνατό σουτ η μπάλα βρήκε τα δίχτυα νικώντας τον Σκαλαίο γράφοντας το 2-0. Ο ρυθμός διατηρήθηκε αμείωτος καθώς στο 65′ Ο ΑΟΚ με τέρμα του Παπαγεωργίου σκόραρε επιτυχώς κάνοντας το 3-0, ενώ στο 89′ ο Παπαγεωργίου με πλασέ στην μικρή περιοχή έφθασε το κοντέρ της αναμέτρησης στο τελικό 4-0, καθώς προηγήθηκε η πευχημένη πάσα του Αργυρόπουλου.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης. Γιαννόπουλος, Φράγκος, Μοντεσάντος (57′ Αργυρόπουλος), Δημητρουλόπουλος, Παπαγεωργίου, Γεωργιόπουλος, Καμποσιώρης (71′ Κωνσταντόπουλος), Κόλλιας (65′ Μιτρόφ.
Μεσσηνιακός: Σκαλαίος, Μπούρδος (55′ Μπούρδος), Κριτσωτάκης, Παυλέας, Κουλουράς(75′ Μπιζίμης), Πετρόγιαννης, Παπανικολόπουλος, Σταματελόπουλος (49′ Δημόπουλος), Ν. Εμμανουήλ, Μανωλόπουλος, Αρβανίτης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη