google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΚΛΕΨΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΙΣΤΑ ΣΤΟ 2-1

ΕΚΛΕΨΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΙΣΤΑ ΣΤΟ 2-1

Νικητής στο ντέρμπι κορυφής αναδείχθηκε το Καλό Νερό που έδωσε την μάχη μέχρι εσχάτων ως το τελευταίο λεπτό εκπληρώνοντας το τελικό σκόρ με 2-1 επι του Πατίστα. Η ομάδα των φιλοξενουμένων ήθελε να ξεφύγει από τους διώκτες του αλλά δεν τα κατάφερε αφού οι γηπεδούχοι πετύχαιναν τα γκολ παίρνοντας το τρίποντο που τους εκτοξεύει στην κορυφή του Α” ομίλου της Β” Τοπικής.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 9′ Ο Δεμπεγιώτης που κατάγεται από την Κυπαρισσία βρήκε φάτσα κάρτα τον Κοταρίδη που έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Σταυρόπουλος ως έμπειρος πορτιέρο. Στο 28′ Ο Σαρδέλης είχε σκληρή φάση με τον Μαρίνη μετά από ενέργεια αλλά ανατράπηκε από τον Π. Βλάμη. Το φάουλ εκτέλεσε ο Κυριακόπουλος με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 41′ μετά από λάθος της άμυνας του Πατίστα, ο. Γ. Βλάμης πήρε την μπάλα πλασάροντας έξοχα στον Κορακοβούνη, κάνοντας την σωστή ενέργεια και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Στο 64′ σημειώθηκε ένα όμορφο γκολ γκολ του Κορακοβούνη, μετά από μπαλιά του Γαλάνη, με σουτ έξω από την περιοχή καταλήγοντας στην εστία των αντιπάλων για το 2-0. Στο 82′ το  Πατίστα ανέβασε ρυθμό με τον Μποντιώτη κάνοντας πάσα στον Σαρδέλη, που βρήκε στόχο για το 2-1. Η τελευταία ενέργεια σημειώθηκε στο 85′  με τον Δεμπεγιώτη να ενεργεί με ψηλοκρεμαστό σουτ και τον Γαλάνη να διώχνει σωτήρια αρκετά κοντά στην εστία του τέρματος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος με βοηθούς του Μάντα και Σταύρου.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Κουτσούλης, Λαμπρόπουλος, Γ. Βλάμης, Π. Βλάμης, Μαρίνης, Μητρόπουλος, Γαλάνης, Κορακοβούνης, Κανελλόπουλος, Παπαϊωάννου (60′ Κανέλλος).
ΠΑΤΙΣΤΑ: Κυριακόπουλος, Γ. Καρδάσης, Ζησιμάτος, Κάππος, Δούβας, Μποντιώτης, Δεμπεγιώτης, Χριστοφιλόπουλος, Σαρδέλης, Γυφτοχρήστος, Κοτταρίδης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη