google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο δημοτικός σύμβουλος Τριφυλίας, πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης - Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και συνταξιούχος καθηγητής Θεολογίας, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, εξελέγη χθες νέος πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας! Τα εννέα μέλη της Λιμενικής Επιτροπής που συγκροτήθηκε για την τριετία 2015 – 2017, με την υπ’ αριθ. πρωτ. 51552/3300 απόφαση στις 23-6-2015, που υπέγραψε ο ασκών καθήκοντα γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Π.Δ.Ε. & Ι., γενικός διευθυντής χωροταξικής και περιβαλλοντικής πολιτικής, Διονύσιος Παναγιωτόπουλος, συνήλθαν χθες, ύστερα από πρόσκληση του αντιπροέδρου, ο οποίος ορίζεται από το νόμο και είναι ο εκάστοτε προϊστάμενος της Λιμενικής Αρχής Μεσσηνίας, και εξέλεξαν τον Ζαχαρία Κανελλόπουλο στη θέση του προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας. Σημειώνεται πως με την προαναφερθείσα απόφαση του υπαλλήλου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ασκεί χρέη γενικού γραμματέα συγκροτήθηκε η Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας, που αποτελείται από τα εξής μέλη: 
1. Τον εκάστοτε προϊστάμενο της Λιμενικής Αρχής Μεσσηνίας, ως αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από το νόμιμο αναπληρωτή του. 
2. Τον εκάστοτε προϊστάμενο της Τελωνειακής Αρχής Μεσσηνίας, αναπληρούμενο από το νόμιμο αναπληρωτή του. 
3. Χάιδω Παναγιωτοπούλου του Χρήστου, δικηγόρο, αναπληρούμενη από τον Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο του Αναστασίου, δικηγόρο. 
4. Ζαχαρία Κανελλόπουλο, δημοτικό σύμβουλο Τριφυλίας, αναπληρούμενο από την Πελαγία Λευτάκη, δημοτική σύμβουλο Πύλου-Νέστορος, εκπροσώπους της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.
 5. Σταύρο Παπαχρήστου, αναπληρούμενο από τον Παναγιώτη Πουλημένο, εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. 
6. Αντώνη Καλογερόπουλο, αναπληρούμενο από τον Ιωάννη Χειλά, εκπροσώπους του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας. 
7. Θεόδωρο Σερεμετάκη του Διονυσίου, ναυτικό πράκτορα, αναπληρούμενο από τον Ανδρέα Ζερβάκη του Γεωργίου, επίσης ναυτικό πράκτορα. 
8. Αθανασία Κανελλοπούλου του Αποστόλου, απόφοιτο της Σχολής Οικονομίας Διοίκησης, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου Τριφυλίας, αναπληρούμενη από τον Ιωάννη Γούγουλα του Διονυσίου, απόφοιτο της Σχολής Οικονομίας, Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών και ειδικό συνεργάτη του δημάρχου Τριφυλίας. 
9. Αναστασία Μακρή του Παναγιώτη, Π.Ε. Οικονομολόγο, προϊσταμένη Εσόδων του Δήμου Τριφυλίας, αναπληρούμενη από τη Βασιλική Μπουντουβά του Κων/νου, απόφοιτο της Σχολής Οικονομίας Διοίκησης, Τμήμα μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη