google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

Επί τέλους έγινε η …πολυπόθητη συνάντηση του Δημάρχου μας κ. Κατσίβελα με τους προέδρους της Δημοτικής ενότητας Αετού και τα συμπεράσματα …θετικά. Θετικά με τελίτσες γιατί έμειναν σοβαρά προβλήματα απ’ έξω από την ενημέρωση, θα τα πούμε κι΄αυτά. Δεν θα σταθώ στους χαιρετισμούς -ποτέ δεν στέκομαι- άλλωστε γι΄αυτό βιντεοσκοπώ τις εκδηλώσεις, να μπείτε να τους ακούσετε. Όλοι οι πρόεδροι εστίασαν στα γνωστά προβλήματα. Καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, προβλήματα φωτισμού και υδροδότησης. Είπαν και για κάποιο ιδιαίτερο του χωριού τους. Ανοχύρωτη πόλη χαρακτήρισε τον Δήμο μας ο κ. Κατσίβελας, αλλά εγώ περιμένω να τον δω…Ριβιέρα. Όχι ν’ αρχίσουμε το …δεν έχουμε λεφτά και δεν μπορέσαμε και δεν προκάμαμε. Είπε θα βάλλει τάξη στο προηγούμενο …μπάχαλο και όντως βλέπουμε και χαιρετίζουμε την προσπάθειά του και είμαστε στο πλευρό του. Επιτέλους να μαζευτούν τα χρήματα που μας χρωστάνε. Να σταματήσουν τα ρουσφέτια των Βλαχοδήμαρχων που περάσανε -όχι ο Κόλιας δεν ήταν από αυτούς, αλλά ήταν άτολμος, φοβότανε να σπάσει αβγά- να πληρωθεί το 5% που οι …πρωτευουσιάνοι χρωστάνε από την εποχή του …γέρο Τσίγγανου, να πληρωθούν τα νερά και τα λοιπά οφειλόμενα και κάτι ακόμα Δήμαρχε και …ψάξτο. Σε μεγάλη δημοτική ενότητα ,μου είπε ένα …πουλάκι, στην κεντρική της πλατεία, τα καταστήματα ηλεκτροδοτούνται -άκουσον, άκουσον- από τον δημοτικό φωτισμό. Πριν σας παραθέσω τα βιντεάκια με τις συνομιλίες μεταξύ Δημάρχου και Προέδρων, ας κάνω και μια ενημέρωση για τα προβλήματα που έχουμε στο Κοπανάκι. Περί δεξαμενής δήμαρχε. Όλα ξεκίνησαν καλά μέχρι που πέσαμε επάνω σε …εργολαβικά τερτίπια. Έγινε η μελέτη, έγινε η δημοπρασία, ξεκίνησε το έργο -σε χωράφι που παραχώρησε ο τότε Αντιδήμαρχος Αετού Γιώργος Αντωνόπουλος- και τσουπ η παραβίαση της μελέτης, η έκπτωση του εργολάβου και το …βαθύ κράτος των εργολάβων. 
Σε μερικές ημέρες δικάζονται κάποιοι από τους υπαίτιους -είμαι και εγώ μάρτυρας- αλλά δεν δικάζονται αυτοί που ολιγώρησαν στην συνέχεια και χάθηκε το έργο. Δεύτερον, η τραγική κατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων. Υποτίθεται ότι έχει δημοπρατηθεί η ασφαλτόστρωση του χωριού, αλλά κάπου έχει κωλώσει. Τα πεζοδρόμια μου είπαν είναι η αιτία, που κάποιοι θέλουν να στενέψουν -ας κλείσει ας πούμε το μαγαζάκι του Πετράν- για να παρκάρουν τις …λαμποργκίνι τους ή τα φορτηγά τους μπροστά στα μαγαζιά τους κάποιοι και …ονόματα έχουν , η ακόμα για να τρέχουν με 300 μέσα στο Κοπανάκι και έως ότου να γίνει το στένεμα -νέες μελέτες με την σύμφωνη γνώμη του πρώτου μελετητή- …μπουρδέλο το Κοπανάκι. 
Ακόμα Δήμαρχε, το γηπεδάκι του 5χ5 δίπλα στην πλατεία είναι σε άθλια κατάσταση -δεν πρόκανε να το ολοκληρώσει η εργολαβία λόγω διακοπής “ΘΗΣΕΑ” – και είναι άκρως επικίνδυνο για τα παιδιά μας. Τέλος Δήμαρχε έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το γήπεδο του Διαγόρα. Χρειάζεται χλοοτάπητας αλλιώς πρέπει να ψάξουμε για άλλη έδρα. Κάποιες ενέργειες γίνονται και κάποιοι δεν σε ενημέρωσαν ως όφειλαν. kopanakinews.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη