google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΜΗ

ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΜΗ

ΤΑ πρώτα ονόματα του συνδυασμού της Λαικής Συσπείρωσης στην Τριφυλίας παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Σαράντος Κουκούμης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. στη Κυπαρισσία. Ο εκ νέου υποψήφιος ανέλυσε τις θέσεις της παράταξής του για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αναφέρθηκε στην αδράνεια της Δημοτικής αρχής στα ανταποδοτικά οφέλη που δεν αποδίδονται στους δημότες λέγοντας ότι η καθαριότητα θα παραχωρηθεί στους εργολάβους ενώ πρόσθεσε ότι λαικά στρώματα της κοινωνίας δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα βάρη που έρχονται μετά τις εκλογές μέσα από την πολιτική που δημιούργησε αδιέξοδα. Ταυτόχρονα έθεσε ερωτήματα για την αντιμετώπιση της κρίσης που θεώρησε ότι θα γίνει χειρότερη για όλες τις κοινωνικές τάξεις ενώ μίλησε για το αποτυχημένο αυτοδιοικητικό μοντέλο του Καλλικράτη που δημιούργησε νέα ελλείμματα και χρέη στους Δήμους. 
Επίθεση όμως εξαπέλυσε σε υποψήφιους που δεν απαγκιστρώνεται από τον κομματικό μανδύα και αυτοπροσδιορίζονται ως ανεξάρτητοι λέγοντας μάλιστα για τον κ. Κατσίβελα ως Διοικητή της 6ης ΔΥΠΕ ότι έχει μεγάλες ευθύνες για το Νοσοκομείο καθώς ο παλιός οργανισμός του ιδρύματος είχε 48 οργανικές θέσεις και περιορίστηκαν στις 28 θέσεις γιατρών ενώ λειτουργεί με το προσωπικό στο ένα τέταρτο της πραγματικής οργανικής δύναμης σε νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ η κατάσταση εκτίμησε ότι θα έχει άμεσες συνέπειες στο χώρο της υγείας. Για τους αγρότες τόνισε ότι με τα νέα νομοσχέδια θα πληρώνουν από το πρώτο ευρώ με νέα χαράτσια διαπιστώνοντας κοινωνικό πρόβλημα σε όλο το φάσμα των τάξεων των επαγγελματιών και των συνταξιούχων. Καταλήγοντας υπενθύμισε ότι ο συνδυασμός του δεν είναι ανεξάρτητος όπως υποστηρίζουν άλλοι καθώς υποστηρίζεται από το ΚΚΕ αλλά αποτελεί ένα ζωντανό οργανισμό που έχει τεμηριωμένες και ξεκάθαρες θέσεις. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη