google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στην Κυ­πα­ρισ­σί­α ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης συ­ναν­τή­θη­κε με τον υ­πο­ψή­φιο δή­μαρ­χο Τρι­φυ­λί­ας, Γι­ώρ­γο Θε­ο­δω­ρα­κό­που­λο

Στην Κυ­πα­ρισ­σί­α ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης συ­ναν­τή­θη­κε με τον υ­πο­ψή­φιο δή­μαρ­χο Τρι­φυ­λί­ας, Γι­ώρ­γο Θε­ο­δω­ρα­κό­που­λο

«Η Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα μπο­ρεί να ο­δη­γή­σει την Πε­λο­πόν­νη­σο στο δρό­μο της α­νά­πτυ­ξης, της δι­α­φά­νειας, της συμ­με­το­χής. Μπο­ρού­με να νι­κή­σου­με, ε­νω­μέ­νοι να πε­τύ­χου­με την α­να­τρο­πή και να γυ­ρί­σου­με σε­λί­δα στην Πε­λο­πόν­νη­σο». Με τα λό­για αυ­τά ο υ­πο­ψή­φιος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου, Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης, σε πα­νη­γυ­ρι­κή α­τμό­σφαι­ρα έ­δω­σε το στίγ­μα της προ­ε­κλο­γι­κής μά­χης που ξε­κί­νη­σε χθες ε­πί­ση­μα και στην Τρί­πο­λη, με την ε­ναρ­κτή­ρια συ­νέ­λευ­ση της πα­ρά­τα­ξης «Πε­λο­πόν­νη­σος Πρώ­τα» στην κα­τά­με­στη αί­θου­σα του Ερ­γα­τι­κού Κέν­τρου. «Η κρί­ση που μα­στί­ζει την Πε­λο­πόν­νη­σο δεν μπο­ρεί να α­πο­συν­δε­θεί α­πό την συ­νο­λι­κό­τε­ρη κρί­ση που πλήτ­τει τη χώ­ρα», τό­νι­σε ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης, υ­πο­γραμ­μί­ζον­τας ως πα­ρά­δειγ­μα το «Μπαλ­τά­κος gate» μια σκο­τει­νή υ­πό­θε­ση «που α­να­δει­κνύ­ει τις α­πί­στευ­τες πα­θο­γέ­νει­ες ε­νός σα­θρού πο­λι­τι­κού συ­στή­μα­τος. Στυ­λο­βά­της αυ­τού του συ­στή­μα­τος ε­πί 25 και πλέ­ον χρό­νια εί­ναι και ο α­περ­χό­με­νος Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου. Σε ποι­α άλ­λη Πε­ρι­φέ­ρεια της χώ­ρας έ­χουν φύ­γει 5 στε­νοί συ­νερ­γά­τες του πε­ρι­φε­ρειά­ρχη;. Πρέ­πει να κα­τα­λά­βει ο κ. Τα­τού­λης ό­τι υ­πάρ­χουν συγ­κε­κρι­μέ­να ε­ρω­τή­μα­τα που α­παι­τούν συγ­κε­κρι­μέ­νες α­παν­τή­σεις. Θα α­ναγ­κα­στεί να τις δώ­σει».
Α­πό την πλευ­ρά του ο πε­ρι­φε­ρεια­κός σύμ­βου­λος Νί­κος Πα­τσα­ρί­νος μι­λών­τας στη συ­νέ­λευ­ση τό­νι­σε ό­τι «με το ά­νοιγ­μα που κά­νου­με με ευ­ρύ­τε­ρες α­ρι­στε­ρές, δη­μο­κρα­τι­κές δυ­νά­μεις, με ε­πι­κε­φα­λής τον Ο­δυσ­σέ­α Βου­δού­ρη, μπο­ρού­με να πε­τύ­χου­με την α­να­τρο­πή του Συ­στή­μα­τος-Τα­τού­λη, μπο­ρού­με να νι­κή­σου­με και να φέ­ρου­με την Πε­λο­πόν­νη­σο στη θέ­ση που της α­ξί­ζει». «Κά­νου­με μια κα­λή αρ­χή με ά­ρι­στους αν­θρώ­πους και θα τα κα­τα­φέ­ρου­με. Η νί­κη μας θα δώ­σει λύ­σεις στα με­γά­λα ζη­τή­μα­τα της Πε­λο­πον­νή­σου», τό­νι­σε ο βου­λευ­τής Αρ­κα­δί­ας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώ­στας Ζα­χα­ριάς. Πα­ρού­σα και η υ­πο­ψή­φια δή­μαρ­χος Τρί­πο­λης, Αν­τω­νί­α Γι­αν­νού­λη, η ο­ποί­α δε­σμεύ­τη­κε ό­τι «ε­μείς θα κά­νου­με τη δι­α­φο­ρά.
Στις 18 Μα­ΐ­ου θα γί­νει η «ά­λω­ση της Τρι­πο­λι­τσάς» και στις 25 Μα­ΐ­ου θα νι­κή­σου­με και στην Πε­ρι­φέ­ρεια». Με την ί­δια ε­πι­τυ­χί­α πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε και η α­νοι­χτή συ­νέ­λευ­ση στην Κυ­πα­ρισ­σί­α, ι­δι­αί­τε­ρη πα­τρί­δα του υ­πο­ψή­φιου Πε­ρι­φε­ρειά­ρχη. Στην Κυ­πα­ρισ­σί­α ο Ο­δυσ­σέ­ας Βου­δού­ρης συ­ναν­τή­θη­κε με τον υ­πο­ψή­φιο δή­μαρ­χο Τρι­φυ­λί­ας, Γι­ώρ­γο Θε­ο­δω­ρα­κό­που­λο, ε­πι­κε­φα­λής του συν­δυα­σμού «Ρι­ζο­σπα­στι­κή Αυ­το­δι­οι­κη­τι­κή Κί­νη­ση» και συ­ζή­τη­σαν τα προ­βλή­μα­τα που αν­τι­με­τω­πί­ζει η πε­ρι­ο­χή και τις προ­ο­πτι­κές συ­νερ­γα­σί­ας δή­μου και πε­ρι­φέ­ρειας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη