google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στις εξελίξεις για την διαχείριση των απορριμμάτων προέβη ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου από το Καλονερό στην εκδήλωση των Ξενοδόχων Τριφυλίας αναλύοντας την στάση της περιφέρειας στο ζήτημα που αποκτά μείζον προτεραιότητα για πολιτισμό και τουρισμό.
 Ο κ. Τατούλης υπογράμμισε ότι "ανεχόμαστε πρακτικές τόσα χρόνια να θεωρείται η Πελοπόννησος η πιο βρώμικη περιοχή στη χώρα καθώς δεν μπορεί να υπάρξει υπεραξία του τουριστικού προιόντος χωρίς την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος διαχείρισης των στερεών αποβλήτων'. Προέβλεψε ότι η περιφέρεια είναι στο τέλος του νήματος για την συνολική διαχείριση καθώς "η τολμηρή στάση απέναντι σε δικαιολογημένες επιφυλάξεις και δομές αλλά και προκαταλήψεις θα κάνει πραγματικότητα το έργο καθώς τέλος του 2015 θα είναι έτοιμη μια ευέλικτη δομή για τη περιφέρεια με εξαιρετική περιβαλλοντική παρουσία ως δομή πράσινων εγκαταστάσεων που θα διαχειρίζονται τα αστικά απόβλητα". Η Περιφέρεια μας θα καταστεί όπως δήλωσε "σε καθαρή περιφέρεια της αειφορίας που θα πιστοποιεί την πολιτική της απέναντι στο περιβάλλον" ενώ επισήμανε ότι υπάρχουν προτάσεις για επενδύσεις για όλες τις μορφές αποβλήτων όπως την λυματολάσπη, των τυροκομικών αποβλήτων, την διαχείριση κλαδέματος από δέντρα που αφορούν το τόπο μας. Κατέληξε λέγοντας ότι μέσα από περιβαλλοντικές πολιτικές δημιουργείται μια πράσινη οικονομία προς όφελος των πολιτών".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη