google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940, τίμησαν οι Γαργαλιάνοι

Την επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940, τίμησαν οι Γαργαλιάνοι

Με ιδιαίτερη μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα και με την βοήθεια του ηλιόλουστου καιρού, γιορτάστηκε και φέτος στους Γαργαλιάνους η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Νωρίς το πρωί έγινε η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Γεν. της Θεοτόκου, ύστερα ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον των Πεσόντων. Ακολούθησε η εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας και έπειτα έγινε η παρέλαση των μαθητών.
Ανάμεσα στους επισήμους διακρίναμε τον Αντιδήμαρχο κ. Ε. Ανδρινόπουλο, τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Π. Κατσίβελα, τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων κ. Α. Ματθιουδάκη, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Κατσούλα, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ύδρευσης Γαργαλιάνων καπετάν Τέλος Αγρας και Δημοτικό Σύμβουλο Καλλίνικο Κυριακουλόπουλο,. τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Τριφυλίας Ι. Καλκαβούρα, Ι. Αδρακτά, Παναγιώτα Λάππα, τον Θεόδωρο Δεληγιάννη, τον Κ. Αβδίκο, εκπροσώπους της εκκλησίας της αστυνομίας, της πυροσβεστικής υπηρεσίας και πλήθος πολιτών. Επίσης παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρώην δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Σ. Καλοφωλιάς. Η παρέλαση διεξήχθη χωρίς κανένα απρόοπτο και την παρακολούθησε πλήθος κόσμου που χειροκρότησε τους μαθητές και μαθήτριες όλων των σχολείων της πόλης μας, υπό την συνοδεία πάντα της υπέροχης Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων. Απο το gargalianoionline.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη