google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ- Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΠΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ- Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΠΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

ΚΡΙΤΙΚΗ εκ των έσω για τον Προυπολογισμό αλλά και από την...αντιπολίτευση με σκληρά ερωτήματα δέχθηκε στο Δ.Σ. Τριφυλίας η Δημοτική αρχή με την αγωνία για την βιωσιμότητα του Δήμου να κυριαρχεί σε όλους τους τόνους. Για κοπτική- ραπτική στα μέτρα του μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κατσαργύρης λέγοντας ότι κυριαρχεί εικόνα διάλυσης του Δήμου, ενώ σύμβουλοι όπως η κα Μαρία Πανουσιοπούλου, Βασιλόπουλος και άλλοι έθεσαν θέματα που αφορούν λανθασμένους κωδικούς έργων που οφείλουν να διορθωθούν. Μάλιστα η κα Πανουσιοπούλου συμπλήρωσε ότι ο Δήμος έκλεισε τη στρόφιγγα των πληρωμών, το Γραφείο προμηθειών δεν λειτούργησε ποτέ εκτιμώντας ότι ο Δήμος δεν βρήκε τον βηματισμό του με αποτέλεσμα να καθίσταται Μνημονιακός. Επέκρινε το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε η αύξηση εσόδων υστερώντας στην είσπραξη βεβαιωθέντων πόρων.
Ο κ. Μπακούρος από την μειοψηφία δήλωσε ότι ψηφίζεται ο τρίτος Προυπολογισμός αλλά δεν αναδείχθηκαν τα πλεονεκτήματα του ισχυρού Δήμου Τριφυλίας, χαρακτηρίζοντάς τον ως...αυτοδιοικητική κουρελού. Όπως εξήγησε δεν έγινε αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων, δεν υπάρχει νοικοκύρεμα ούτε καν στον ανθρώπινο δυναμικό για αύξηση παραγωγικότητας με αποτέλεσμα να είναι μηδενικό. Ζήτησε ένταξη της Δ.Ε.Υ.Α στο Δήμο, ενώ θεώρησε ότι είναι ντροπή όσοι μελέτησαν, εκτέλεσαν και υπέγραψαν για το λιμάνι της Κυπαρισσίας ασκώντας κριτική για ελλείψεις σε όλες τις Δημοτικές ενότητες. Ζήτησε εξάλλου να στεγαστεί σε δημοτικά κτίρια η Πολεοδομία όπως και το εικαστικό εργαστήρι δηλώνοντας ότι θα τον καταψηφίσει.
Ο Πάνος Τσίγγανος τόνισε ότι οι πολίτες θέτουν ως προτεραιότητα τις σχέσεις τους αρχικά με το κράτος πληρώνοντας την Εφορία, μετά τις τράπεζες και αργότερα ακολουθούν οι Δήμοι, λέγοντας ότι έχουμε υπόψη ότι απευθυνόμαστε σε ανθρώπους και όχι σε αριθμούς με την κοινωνία να εξαντλείται ευρισκόμενη στο πάτο του βαρελιού. Την ίδια ώρα άλλοι Δήμοι αποφασίζουν μείωση τελών ενώ ο Δήμος μας εξισορροπεί τα τέλη σε όλες τις ενότητες. Ο κ. Δριμής από την μειοψηφία μίλησε για προυπολογισμό με άσπρα και μαύρα φύλλα ρωτώντας αν τελείωσαν οι μαύρες οφειλές. 
ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΖΑΧΟΣ- ΓΙΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΤ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
Ο Γιάννης Κατσούλας από την συμπολίτευση μίλησε για προκάτ Προυπολογισμό καθώς στο παρελθόν είχαν ουτοπικό χαρακτήρα
λειτουργώντας από μηδενική βάση. Για αυτοοργάνωση στην έδρα του έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος Αυλώνος κ .Φιλντίσης
  Ο Ζαχαρίας Κανελλόπουλος μίλησε για φέσι 11 εκ. ευρώ στο Δήμο με συρροή κατασχέσεων καθώς μετά την απουσία πόρων από τη κεντρική εξουσία η κοινωνία να ζει το σοκ της χρονιάς με τα μαγαζιά να φυτοζωούν, να μην γίνονται εισπράξεις από πολίτες που χρεοκόπησαν επικρίνοντας τους μεγάλους οφειλέτες. Εκτίμησε ότι είναι ο τελευταίος πολιτικός Προυπολογισμός αφού στο μέλλον θα έρχεται έτοιμο; ζητώντας να αξιοποιηθεί η σύμβαση εξόφλησης οφειλών με 3,6 εκ. ευρώ και απείλησε να μην τον ψηφίσει αν δεν αποδοθούν πόροι στους Προέδρους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη