google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ διαπίστωσε ότι το λιμάνι γκρεμίστηκε από το κύμα και να πηγαίνουν στο πάτο της θάλασσας 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. Ψαράδες και κάτοικοι της Κυπαρισσίας εδώ και χρόνια έχουν εκφράσει Δημόσια σε κάθε αρμόδιο τους φόβους τους ότι το λιμάνι της πόλης θα γκρεμιζότανε και ότι έγιναν πολλές κακοτεχνίες.
Οι Κυβερνήσεις ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η δημόσια Περιφέρεια και η αιρετή του Τατούλη, ο Δήμος Κυπαρισσίας του Σαμπαζιώτη, ο Δήμος Τριφυλίας του Κόλλια, η Νομαρχία του Δράκου, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας του Αλευρά και η Συγκυβέρνηση του Σαμαρά δυστυχώς χαιδεύανε τους μεγαλοεργολάβους και τα τσιράκια τους στις αρμόδιες υπηρεσίες...Έκαναν τα στραβά μάτια στις κακοτεχνίες και έβγαζαν δεκαρίσιους λόγους για το λιμάνι της πόλης μας.
Ψαράδες και κάτοικοι εκλιπαρούσανε για να ρίξουνε λίγα βράχια για να μην γκρεμιστεί το μοναδικό λιμάνι, Τατούλης, Αλευράς, και Κόλλιας εδώ και ένα χρόνο κοιτάγανε μόνο πως να δώσουνε την μελέτη για να ρίξουνε λίγα βράχια σε εργολάβο.
Επιτέλους να λογοδοτήσουν όλοι τους για το Έγκλημα στο λιμάνι Κυπαρισσίας. Οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά, Ο Κόλλιας βγάζει επικήδειους και του Αλευρά του φταίνε οι προηγούμενοι άρχοντες. Ντροπή τους.  Ο Δήμος της Τριφυλίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι συνεργοί στο έγκλημα μαζί με τους προηγούμενους και τους εργολάβους και όλοι αυτοί που κοροιδεύουν ξεδιάντροπα τον κόσμο στην Κυπαρισσία και στη Τριφυλία. Πρέπει να λογοδοτήσουν για το έγκλημα στο λιμάνι της Κυπαρισσίας. Στα μάτια και την συνείδηση του κόσμου έχουν κάνει ένα θανάσιμο έγκλημα. ΝΑ τιμηρωθούν.
 ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη