google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε λειτουργία ο Βιολογικός με πρώτη φάση επεξεργασίας λυμάτων

Σε λειτουργία ο Βιολογικός με πρώτη φάση επεξεργασίας λυμάτων

Ξεκίνησε η πρώτη φάση λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού Κυπαρισσίας, καθώς τα λύματα από την πόλη στέλνονται πλέον για επεξεργασία στη μονάδα.
Όπως μας επισήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης, ήδη εδώ και 3 μέρες έχει σταματήσει η απευθείας διάθεση των λυμάτων στον υποθαλάσσιο αγωγό και πλέον κατευθύνονται μέσω του αντλιοστασίου στη μονάδα του βιολογικού. Σημείωσε παράλληλα πως μέσα στο επόμενο διάστημα των 2-3 εβδομάδων περίπου ο βιολογικός καθαρισμός θα έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία. Πάντως ήδη η επεξεργασία των πρώτων λυμάτων έχει ξεκινήσει και το θετικό -όπως υπογράμμισε- είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη, υπεύθυνοι της εταιρείας είναι σε συνεχή παρακολούθηση όλης της διαδικασίας και όλα μέχρι τώρα κυλούν ομαλά.
Έτσι όπως όλα δείχνουν, ένα μεγάλο και σημαντικό έργο για την περιοχή μπαίνει σε λειτουργία: ένα έργο που ταλαιπώρησε την περιοχή για αρκετά χρόνια, το οποίο όμως έχει να προσφέρει πολλά.
Να σημειώσουμε ότι από την πλευρά της δημοτικής αρχής με την πλήρη λειτουργία του έργου αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίασή του. messinianews

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη