google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ισχυρο μηνυμα για σταθεροτητα και ασφαλεια...

Ισχυρο μηνυμα για σταθεροτητα και ασφαλεια...

ΞΕΚΑΘΑΡΟ μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από τη γέφυρα των Κήπων στον Έβρο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι θα κηρύξει τον πόλεμο στους διακινητές μεταναστών.
Επαναλαμβάνοντας ότι πρώτη του προτεραιότητα
είναι η ασφάλεια, τόνισε: «Δεν πρόκειται να δεχτούμε και ας πάει αυτό το μήνυμα παντού, να συνεχίσουμε αυτή την απίστευτη διαδικασία με τους δουλεμπόρους, τους κηρύσσουμε πόλεμο και να το ξέρουν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απελπιστική κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με τη λαθρομετανάστευση και ο καθένας θα πρέπει να πάρει το μήνυμά μας».
Προηγουμένως ο κ. Σαμαράς συναντήθηκε με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες του στρατιωτικού φυλακίου και προσέφερε δώρα τόσο στους Έλληνες όσο και στους Τούρκους σκοπούς της γέφυρας. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «για μας από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα και η Ευρώπη» και χαρακτήρισε τη γέφυρα των Κήπων «γέφυρα φιλίας και συνεργασίας». Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου ενημερώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του οργανισμού Χρ. Σκεύα για τα έργα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του λιμανιού. Κατά την άφιξή του το απόγευμα στο αεροδρόμιο Δημόκριτος της Αλεξανδρούπολης ο κ. Σαμαράς ζήτησε για μια ακόμη φορά σταθερότητα και όχι ακυβερνησία, λέγοντας ότι "ανάπτυξη, δουλειές, θέσεις εργασίας με σταθερότητα γίνονται, με ακυβερνησία δεν γίνονται". "Είμαι σίγουρος ότι η καθεμία και ο καθένας θα κάνει την καλύτερη επιλογή για την πατρίδα μας", κατέληξε.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη