'Μούγκα στη στρούγκα' οι υποψήφιοι βουλευτές της Τριφυλίας για το Γραφείο ανέργων

ΚΑΘΩΣ ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος παρατηρούμε ότι οι πολιτικοί ταγοί του τόπου και ιδίως οι υποψήφιοι βουλευτές ασχολούνται μόνο με το καυτό θέμα της Οικονομίας και την ατζέντα της επόμενης ημέρας των εκλογών, εκθιάζοντας το ερώτημα ποιος θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα. Όμως είναι τόση η πρεμούρα της ψήφου που αγνοούν ή αδιαφορούν να εκθέσουν την ουσία. Την καθημερινότητα του πολίτη που ζουν οι κάτοικοι της Τριφυλίας.
Από τα πολλά ερωτήματα που μας θέτουν οι αναγνώστες μας εκτός από τα σοβαρά ζητήματα του τόπου μας είναι το θέμα με τους ανέργους που πλέον στη χώρα μας αγγίζουν το 1,5 εκ. ανθρώπους. Διότι πλέον η Τριφυλία έχει χτυπηθεί άγρια από τις απολύσεις, τα λουκέτα στα καταστήματα, την υποαπασχόληση και τις οικογένειες που βρίσκονται σε περιόδους κρίσης. Υπολογίζεται ότι σοβαρές επιπτώσεις υπάρχουν στις ηλικίες 18-35 ετών. Οι άνεργοι αναγκάζονται τώρα ανά τρίμηνο να ανανεώνουν την κάρτα ανεργίας στην Καλαμάτα. Έχουμε ζητήσει εδώ και 3 χρόνια αυτό να σταματήσει. Έχουμε απαιτήσει ως πολίτες να έρχεται ένας υπάλληλος έστω 1 φορά την εβδομάδα από Καλαμάτα να εξυπηρετεί τους ανέργους για θεωρήσεις και δικαιολογητικά. Έστω να υπάρξει πρόβλεψη στα ΚΕΠ ώστε να διαδικασία να ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά.
Αλλά δυστυχώς Μούγκα στην Στρούγκα!!! Το απαιτούμε όλοι οι πολίτες και οι άνεργοι στο Δήμο Τριφυλίας. Καιρός είναι να πάρουν θέση οι υποψήφιοι πριν βγουν τα δελτία ειδήσεων. Επιτέλους...Διότι οι άνεργοι δεν έχουν 40 ευρώ για βενζίνες πήγαινε έλα στην Καλαμάτα....
Share on Google Plus

About kyparissiotis