google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χ-αμένος στο ισόπαλο 0-0 ο ΑΟΚ που άξιζε μόνο την νίκη

Χ-αμένος στο ισόπαλο 0-0 ο ΑΟΚ που άξιζε μόνο την νίκη

Χ-ΑΡΙΣΕ ένα βαθμό ο Α.Ο.Κ. στο ντέρμπι του πρώτου γύρου της Α' τοπικής κατηγορίας παρά την άριστη εμφάνισή του στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με το ισόπαλο 0-0 μάλλον να αδικεί τους γηπεδούχους που έπαιξαν καλή μπάλα και απέδειξαν ότι είναι μια συγκροτημένα ομάδα με επιδόσεις θα την κορυφή αφού έπεται η ρεβάνς του αγώνα.
Στο πρώτο 45λεπτοο ΑΟΚ στάθηκε δυνατά με φάσεις κοντά στην εστία του Δρούγα με 3 τουλάχιστον ευκαιρίες για ισάριθμα τέρματα ενώ στο 23 και στο 34 έξοχες ήταν οι αποκρούσεις στο τέρμα από τον Αλέξανδρο Μπέλλι που έσωσε την εστία των γηπεδούχων πολλές φορές. Αργότερα κοντά στο 40 έχασε μια καταπληκτική ευκαιρία μετά από ενέργεια του Κιουτάκ που έδωσε το καλύτερο εαυτό του ενώ οι εντυπώσεις στην κερκίδα ήταν μεγάλες, ωστόσο η Σπερχογεία δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο πρώτο 20λεπτό μετά από εσκεμμένη ενέργεια.
Στην επανάληψη το ματς κινήθηκε σε γρήγορους ρυθμούς με καλή κατοχή της στρογγυλής θεάς από τον ΑΟΚ και γρήγορη κυκλοφορία ενώ ο διαιτητής της συνάντησης Κωνσταντινέας φιλοδώρησε τουλάχιστον με 3 κάρτες του αντίπαλους των γαλανόλευκων μετά από επιθετικά φάουλ ενώ στη μάχη μπήκαν δυνατά μετά από 2 αλλαγές οι Μιχάλης Συγγέρης και ο Σταματογιαννόπουλος ο οποίος στο 75 έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για σκοράρισμα, ενώ στο 80 σημειώθηκε δοκάρι κάτω από τα δίχτυα του Δρούγα, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ως λύτρωση για τον μάχιμο ΑΟΚ. Αυστηρή αλλά δίκαιη σχεδόν η διαιτησία όπου ο ι2 αντίπαλοι έχουν πολλές φορές αγωνιστεί για την πρωτοκαθεδρία στο Πρωτάθλημα. Ευχάριστο γεγονός ήταν ότι το γήπεδο πλημμύρισε από κόσμο μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις στις 2 ομάδες.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπέλλι, Αποστολόπουλος, Μαργαρώνης, Μπεγκλέτσης, Γαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Μητρόβ, Παναγιωτακόπουλος, Μανδραπήλιας, Κιουτάκ.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Δρούγας, Δωδέκατος, Λούγκα, Κλουβάτος, Δουρούμης, Καράμπελας, Μούστος, Γεωργαντάς, Μπουνάς, Χριστόπουλος, Χελάσι.
Πηγή φωτό: www.kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη