google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απάντηση Μερκούρη για τη διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Αυλώνας

Απάντηση Μερκούρη για τη διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Αυλώνας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε δημοσιεύματα για το Δημοτικό σχολείο Αυλώνας δημοσιοποίησε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Τριφυλίας κ. Γιάννης Μερκούρης σχετικά με την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σχολείου καθώς εκπορεύθηκε από γονείς και δεν και όχι από το Δήμο Τριφυλίας λόγω καθυστέρησης στη μεταφορά των μαθητών.
Πιο αναλυτικά αναφέρει ότι "Γνωρίζουμε όλοι ότι το 1/θ Δημοτικό σχολείο Αυλώνας δεν λειτουργεί διότι οι γονείς αποφάσισαν να μετακινήσουν τα παιδιά τους σε πολυθέσια σχολεία. Ενέργεια των γονιών που προκλήθηκε από τη δικαιολογημένη αγανάκτησή τους εξ αιτίας της άρνησης των μεταφορέων εκτέλεσης του έργου μεταφοράς των μαθητών.
Ελπίζω ότι η ενέργειάς τους αυτή θα τους δικαιώσει λόγω των πλεονεκτημάτων που παρέχει το πολυθέσιο σχολείο σε αντίθεση με το ολιγοθέσιο. Είναι όμως και βέβαιο ότι οι μαθητές θα υποστούν μια ταλαιπωρία αφού είναι αναγκασμένοι να ξυπνούν από τις έξι το πρωί και να επιστρέφουν στο σπίτι τους στις τέσσερις το απόγευμα.
Παίρνοντας αφορμή από το γεγονός ότι ένας από αυτούς τους μαθητές (ο Δημητράκης ) έκλαιε γοερώς τις πρώτες ημέρες φοίτησης στο πολυθέσιο σχολείο, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην προταθεί το σχολείο της Αυλώνας για κατάργηση χωρίς τη συγκατάθεση και των γονιών. "

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη