google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διάλογος για έργα υποδομής και το μέλλον των Κοινοτικών διαμερισμάτων

Διάλογος για έργα υποδομής και το μέλλον των Κοινοτικών διαμερισμάτων

ΤΑ προβλήματα που απασχολούν τα Κοινοτικά διαμερίσματα άκουσε η Δημοτική αρχή Τριφυλίας σε ειδική συνάντηση που διεξήχθη στην αίθουσα του Τ.Ε.Ε. παρουσία του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων κ. Γ.Σαμπαζιώτη, Π. Τσίγγανου, Γ. Φιλντίσης, Γ. Μερκούρη και Ευστ. Ανδρινόπουλου με ικανοποιητική προσέλευση όπου τέθηκαν τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους ανθρώπους που επιμένουν να φυλάνε Θερμομπύλες στον τόπο μας.
Αρκετοί Πρόεδροι Κοινοτήτων έθιξαν ζητήματα που αφορούν την αγροτική οδοποιία που είναι σε άσχημη κατάσταση ιδίως σε ελαιοπερίβολα, το θέμα των χειριστών μηχανημάτων που μπορούν να επέμβουν σε έργα άμεσης προτεραιότητας, στο ζήτημα της ιεράρχης έργων υποδομής που χρήζουν άμεσης προστασίας, στο καυτό θέμα της πάγιας προκαταβολής για αντιμετώπισης καθημερινών ζητημάτων καθώς Πρόεδροι βάζουν χρήματα από την τσέπη τους ακόμα και για καθαριότητα, αλλά και ζητήματα όπως η υλοποίηση έργων από το Τεχνικό πρόγραμμα και ο προγραμματισμός για το ΕΣΠΑ ώστε τουλάχιστον να μην λησμονηθούν οι περιοχές που έχουν ανάγκη.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας επανέλαβε ότι θα υπάρξουν νέες συγκεντρώσεις ανά Δημοτική ενότητα προκειμένου να κατηγοριοποιηθούν τα προβλήματα ενώ έδωσε απαντήσεις τόσο για την οικονομική κατάσταση του Δήμου με σκοπό την άρτια οργάνωση του μηχανισμού είσπραξης εσόδων όσο και στον προγραμματισμό για το νέο έτος ώστε να καλυφθούν οι σημαντικές ανάγκες που απορρέουν από την καθημερινότητα, καταλήγοντας ότι με σωστή οργάνωση ο Δήμος θα αποπληρώσει τα χρέη του και θα καταφέρει να κάνει πράξη το όραμά της ισόρροπης ανάπτυξης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη