google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με δυνατές μεταγραφές απαντά ο ΑΟΚ στη πρόκληση του Πρωταθλήματος

Με δυνατές μεταγραφές απαντά ο ΑΟΚ στη πρόκληση του Πρωταθλήματος

Ο Ιλιε Μιτρόφ είπε τελικά το “ναι“ στην πρόταση της Κυπαρισσίας και εκτός απροόπτου θα βρεθεί σήμερα στην τριφυλιακή ομάδα προκειμένου να υπογράψει και να κάνει αργότερα την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας τονίζουν βέβαια ότι απέμειναν τα τυπικά για την μεταγραφή και φυσικά ανακοινώθηκε μόνο όταν ολοκληρώθηκε εδώ και ένα 48ωρο και το τυπικό σκέλος της υπόθεσης. Εκτός απροόπτου όμως ο παίκτης θα ενταχθεί στο ρόστερ της Κυπαρισσίας, το οποίο ενισχύεται αισθητά. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός έχει θητεία σε πολλές επαγγελματικές ομάδες, μεταξύ των οποίων Παναχαϊκή και Ολυμπιακό Βόλου και πέρυσι ήταν στο Πανόπουλο, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α‘ Ηλείας.
Με τα χρώματα της Κυπαρισσίας θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Παππάς, Ζουρτσάνος, Αρβανίτης και Σαράι. Και οι τέσσερις μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές θα αναδείξουν το ταλέντο τους. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες μεταγραφές της τριφυλιακής ομάδας, που θυμίζουμε ότι έχει αποκτήσει το Σπύρο Μαργαρώνη από τον Αστέρα Αμαλιάδας. Στο “στόχαστρο” βρίσκεται και ο Στυλιανός Διαμαντόπουλος από τον Μιλτιάδη. Ο 19χρονος μέσος έκανε πέρυσι εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Α’ τοπική Οι ιθύνοντες της Κυπαρισσίας έχουν έρθει σε επαφή με τη διοίκηση του Μιλτιάδη, από την οποία σύμφωνα με πληροφορίες όμως προέκυψε μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος. Ως εκ τούτου δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή. Οσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, έχουν αποχωρήσει οι Δασκαλάκης, Δαραμάρας, Μπίζος και Παναγόπουλος. Την τέταρτη όμως μεταγραφή της πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες η Κυπαρισσία, που έντυσε στα “κυανόλευκα“ τον Γκρέτσα Αλμπάν. Ο Αλμπάν είναι 25 χρονών μέσος (μπορεί να παίξει τόσο αμυντικό χαφ, όσο και επιθετικό) και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τη Νίκη Πλάτης στο πρωτάθλημα της Β‘ τοπικής.
Η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο του ΑΟΚ. Στην φωτό ένα στιγμιότυπο απο προπόνηση των παικτών του ΑΟΚ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη