google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ράγισαν καρδιές με το διδυμο Κισκήρα- Τσαλικιάν και Αγγελοπούλου- Μεθενίτη

Ράγισαν καρδιές με το διδυμο Κισκήρα- Τσαλικιάν και Αγγελοπούλου- Μεθενίτη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ χρώμα είχαν οι τελικοί Master Junios 2011 για το Πρωτάθλημα Beach volley που διεξήχθη στην παραλία του Αη Λαγούδη με εκατοντάδες φίλους τους αθλήματος να κατακλύζει την περιοχή για ένα διήμερο. Στο βάθρο των νικητών μετά απο ένα συναρπαστικό αγώνα ανέβηκαν νέα ταλέντα και Πρωταθλητές.
Πιο αναλυτικά στην κατηγορία των Ανδρών την 1η θέση με το χρυσό μετάλλιο πήραν ο Μεσσήνιος απο την Στούπα Αντώνης Κισκήρας και ο Α. Τσαλικιάν που αποτέλεσαν ένα καταπλητικό δίδυμο ενώ την 2η θέση απέσπασαν επαξια το δίδυμο Αριστόπουλος Α και Οικονομόπουλος Ε., ενώ την 3η θέση στο βάθρο πήραν οι Βραχνάς Γ. με τον Παπούλη Κώστα.
Στα κορίτσια την πρωτοκαθερδία ανέλαβαν επάξια με το τυχερό δίδυμο οι ανεπανάληπτες Αγγελοπούλου Μαρία και Μεθενίτη Παναγιώτα, όμως στην θέση των δεύτερων νικητών ανέβηκαν οι Καράβη και Κορακοβούνη που έλκει την καταγωγή της απο την Μεσσηνία και το τριο συμπλήρωσαν επάξια οι Καρατζοπούλου παρέα με την Πασιάλη.




Την απονομή στους νικητές παρουσία φίλων του αθλήματος πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Χαλβατζής, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας με τους Αντιδημάρχους κ. Σαμπαζιώτη και Π. Τσίγγανος, εκπρόσωποι απο τις τοπικές επιτροπές αλλά και φορείς. Απολαύστε απο το φωτογραφικό υλικό των αγώνων χωρίς πολλα λόγια αλλά με Τριφυλιακό χρώμα. Αξιζει να τονίσουμε ότι ο μεγάλος Τελικός είχε τηλεοπτική κάλυψη και απο ότι γνωρίζουμε θα μεταδοθεί απο την ΕΤ3 ενώ χορηγός επικοινωνίας ήταν απο την Μεσσηνία το Ράδιο Κυπαρισσία 936 και συνδιοργανωτής ο Δήμος Τριφυλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη