google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νέο Δ.Σ. στην Δ.ΕΥ.Α.ΚΥ. με την αντιπολίτευση να προτείνει Γρ. Γκότση

Νέο Δ.Σ. στην Δ.ΕΥ.Α.ΚΥ. με την αντιπολίτευση να προτείνει Γρ. Γκότση

ΝΕΟ Δ.Σ. με θητεία ως το τέλος του 2011 επέλεξε το Δ.Σ. Τριφυλίας αφού η θητεία του απερχόμενου έπαψε αυτοδίκαια να ισχύει με τον Δήμαρχο κ .Κόλλια να τονίζει ότι 'ως το τέλος του έτους θα παρουσιαστεί στο Σώμα νέο ολοκληρωμένο σχέδιο για δημιουργία Δ.Ε.Υ.Α. Τριφυλίας καθώς αποτελεί πολύπλοκο εγχείρημα δεδομένου ότι σήμερα δεν υπάρχει προικοδότηση από τον Προυπολογισμό, όταν γνωρίζουμε ότι απαιτείται τεχνογνωσία για την διαχείριση 2 Βιολογικών καθαρισμών, τιμολόγηση στις Δημοτικές ενότητες και χωρίς επιστημονική στήριξη δεν μπορούμε να προβάλλουμε τώρα ένα τέτοιο σχέδιο που θα ενοποιήσει όλη την Τριφυλία με ενιαία διαχείριση πόρων ύδατος και συλλογική διαχείριση ανά περιοχή' εκτιμώντας ότι από το νέο έτος θα υπάρχει σαφήνεια στόχων για την δημιουργία του οργάνου αυτού.
Πρότεινε για την σύνθεση του νέου Δ.Σ. τους δημοτικούς συμβούλους προερχόμενους από την Κυπαρισσία όπως οι κ. Σαμπαζιώτης. Τσίγγανος, Πανουσιοπούλου και Κανελλόπουλος, 1 εκπρόσωπο των εμπόρων και ως πολίτη τον οποίο πρότεινε αργότερα ως Πρόεδρο του οργάνου βάση Καταστατικού τον κ. Παναγιώτη Γυφτάκη με Αντιπρόεδρο την κα Πανουσιοπούλου.
Η Αντιπολίτευση με έκπληξη πρότεινε ως μέλος στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΚΥ μεν τον κ. Πετρόπουλο αλλά ως πολίτη τον κ. Γρηγόρη Γκότση, θεωρώντας ότι μπορεί να ήταν πολιτικός αντίπαλος στις εκλογές αλλά ως πολίτης έχει γνώση του αντικειμένου. Βέβαια σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν..έχαψαν το χάπι και διερωτήθηκαν γιατί δεν προτάθηκε ο κ. Γιαννόπουλος. Ωστόσο η πλειοψηφία ευχαρίστησε την αντιπολίτευση για την επιλογή ενός σημαντικού στελέχους προερχόμενο από την παράταξή του αλλά επέμειναν στην αρχική πρόταση καθώς η θητεία του Δ.Σ. είναι για 3-4 μήνες.
Ο κ. Πετρόπουλος μίλησε για υπέρτατο αγαθό με το νερό να είναι πάνω από πολιτικές κορώνες θεωρώντας ότι η αντιπολίτευση δεν έχει κομματικά ή πολιτικά στεγανά και αυτό το αποδεικνύει διαρκώς. Ο κ. Σαμπαζιώτης αναφέρθηκε στη 7ετή πορεία της επιχείρησης ενώ με θετικά λόγια για τον κ. Γρ. Γκότση μίλησαν σύμβουλοι και από τις 2 παρατάξεις. Τελικά η πρόταση του Δημάρχου υπερίσχυσε με 19 ψήφους υπέρ, 8 κατά και 1 αποχή από τον κ. Κουκούμη...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη