google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι Απόδημοι υπέρ της διατήρησης του Νοσοκομείου

Οι Απόδημοι υπέρ της διατήρησης του Νοσοκομείου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυπαρίσσιων «Η ΑΡΚΑΔΙΑ» χαιρετίζει τη συγκέντρωση που διοργανώνει η Δημοτική Αρχή, την Τρίτη 12-7-2011 για τη διατήρηση της σημερινής μορφής και την αναβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης μας, ενάντια στην υποβάθμιση που εισηγούνται κάποιοι που δεν αναγνωρίζουν την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας (αποστάσεις, αγροτικός πληθυσμός, τουρισμός κ.α.)
Οι απόδημοι Κυπαρίσσιοι, είμαστε δίπλα σε κάθε τέτοια κινητοποίηση, διότι γνωρίζουμε ότι, το Νοσοκομείο αυτό -που είναι δωρεά συμπατριωτών μας- για αρκετές δεκαετίες έχει προσφέρει πάρα πολλά στην περίθαλψη των κατοίκων της περιοχής μας.
Η αμετακίνητη θέση του Συλλόγου για την υποβάθμιση
Την έντονη διαφωνία του και διαφωνία του εκφράζει το Δ.Σ της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ- ΣΤΝΔΕΣΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ για το προτεινόμενο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που υποβαθμίζει το Νοσοκομείο της περιοχής μας –το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Διαφεύγει, απ’ ό,τι διαπιστώθηκε, από τους συντάκτες του νομοσχεδίου, στα πλαίσια των περικοπών, ότι το νοσοκομείο αυτό –που είναι δωρεά συμπατριωτών μας- για δεκαετίες εξυπηρετεί όλη την περιοχή, όχι μόνο της Τριφυλίας, αλλά και ένα μέρος της Ολυμπίας και της Πυλίας, διότι οι αποστάσεις για τα άλλα νοσοκομεία (Καλαμάτας, Πύργου) είναι μεγάλες.
Διαφεύγουν επίσης αυτών που εισηγούνται την υποβάθμιση του, όλοι οι παράγοντες που κρίνουν την αναγκαιότητα της παρουσίας του (αγροτικός πληθυσμός της περιοχής, τουρισμός, αποστάσεις κτλ).
Το Διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας συμπαρίσταται στην Δημοτική Αρχή και με όλους τους φορείς της περιοχής μας, στον αγώνα για τη μή υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας αλλά και για την αναβάθμιση του, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπατριωτών μας.
Ωσ προσ τοφτο, είμαςτε ζτοιμοι να αναλάβουμε το μερίδιο του αγώνα που μασ ανικει ωσ απόδθμοι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη