google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ταλέντα ανέδειξε η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κυπαρισσίας

Ταλέντα ανέδειξε η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κυπαρισσίας

ΜΕ επιτυχία αλλά και χειροκροτήματα για τους νέους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Κυπαρισσίας ολοκληρώθηκε η Πρώτη επίσημη συναυλία στην αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής ενότητας Τριφυλίας στεφόμενη απο μια λαμπρή παρουσία.
Πρόκειται για την συναυλία Πιάνου που έδωσαν οι μαθητές του Ωδείου Κυπαρισσίας με την συμεμτοχή 30 παιδιών τα οποία ερμηνευσαν τόσο κλασσικά τραγούδια ελληνικά, παιδικά αλλά και συνθέσεις μεγάλων μουσουργών τα μεγαλύτερα παιδιά όπως ο Κωνσταντίνος Ντέντες, ενώ την παράσταησ έκλεψαν οι μικροί μαθητές με τις ικανότητές τους αποδεικνύοντας ότι η μουσική Παιδεία αποτελεί το έναυσμα για καλύτερη προοπτική στο μέλλον απο τα παιδιά.

Οδηγός στο ταξίδι της μουσικής έιναι οι δάσκαλοι του Ωδείου όπως ο Νίκος Παπαδήμος ο οποίος δήλωσε ότι η πρώτη συναυλία ήταν ένα δείγμα δουλειάς ευχαριστώντας την εμπιστοσύνη των γονέων αλλά και της Κοινοφελούς επιχείρησης Πολιτιστικής ανάπτυξης καθώς εκτίμησε ότι υπάρχουν ταλέντα που μπορούν να προσχωρήσουν στο τομέα της μουσικής.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκτός απο γονείς και μαθητές οι Αντιδήμαρχοι Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης και Τσίγγανος αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων που είδαν απο κοντά την προσπάθεια και χειροκρότησαν.... Οι φωτό απο το http://www.kyparissianews.com/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη