google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 H 'ζουζουνίτσα' συμμάχησε σε κόμμα αλλά οι πρώην ψηφοφόροι περιμένουν στη γωνία..

H 'ζουζουνίτσα' συμμάχησε σε κόμμα αλλά οι πρώην ψηφοφόροι περιμένουν στη γωνία..

ΤΗΝ είχαμε απωλέσει για αρκετό καιρό και μετά τα γεννητούρια στην Αμερική -να της ζήσει- και όχι στην Ελλάδα σε Δημόσιο νοσοκομείο η αγαπημένη μας γιατί την εκτιμούμε 'Ζουζουνίτσα', εμφανίστηκε ξανά διεκδικώντας να έχει ρόλο στο κόμμα της Συμμαχίας και αναρωτιόμαμστε με ποιούς συμμάχησε τελικά....όταν άλλα έλεγε στους ψηφοφόρους της....Φυσικά μιλάμε για την είδηση της ημέρας. Στην Κ.Ε. της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» βρίσκεται πλέον η Σοφία Καλαντζάκου η οποία συνηθίζει να μας εκπλήσσει όταν έλεγε- τότε βρε που είχε πάει να ψηφίσει στις εκλογές της Ν.Δ.-΄ότι ήταν παρών. Αλλά το γλυκό δεν κάθισε και άλλαξε πανιά. Ετσι στην Κεντρική Επιτροπή της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» εξελέγη η Μεσσήνια πρώην Υφυπουργός Εργασίας και π. βουλευτής Σοφία Καλαντζάκου. Μόνο που φοβόμαστε ότι θα μείνει πρώην βουλευτής και πρώην υπουργός διότι όποιος φύγει απο το μαντρί....δύσκολα θα βρεί τον δρόμο της Πολιτικής.
Αν δεν το πιστέυετε ιδού και η φωτογραφία που μας εστάλη για δικά σας σχόλια. Φυσικά τόσο καιρό απουσίας απο τη Μεσσηνία είναι αδικαιολόγητη, διότι αν έρθει σε επαφή με τους πρώην ψηφοφόρους της θα δώσει ρέστα. Εξάλλου ειχε δουλειές λένε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου όταν σπουδαζε βγήκαν λαυράκια. Ξέρεις κάτι, είμαι κι εγώ στην οργάνωση των Αγανακτισμένων αν σου λέει κάτι.......Οχι τιποτα άλλο αλλά μην νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και δεν ξέρουν τι καπνό φουμάρουν....
Απο την εφημερίδα 'Φωνή'

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη