google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ναι σε αναβάθμιση σε Κέντρα Υγείας λένε οι φορείς

Ναι σε αναβάθμιση σε Κέντρα Υγείας λένε οι φορείς

ΤΑΥΤΙΣΗ απόψεων καταγράφηκε στην σύσκεψη για δομές υγείας που διεήχθη παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κόλλια στο ΚΑΦΚΑ Φιλαιτρών με σκοπό τον συντονισμό δράσεων και Δήμος αποφάσισαν να σνυδράμουν με τις δυνάμεις τους τις δομές που λειτουργούν στην περιοχή.
Συγκεκριμενα ο Δήμαρχος Τριφυλίας τόνισε ότι η κοινή στάση και αμετακίνητη θέση του Δήμου όχι μόνο για διατήρηση αλλά και αναβάθμιση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας που εξυπηρετεί μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή αλλά και την συνέχιση των δομών λειτουργίας των Κέντρων Υγείας που εξυπηρετούν μεγάλες πληθυσμιακά περιοχές και προς αυτή την κατεύθυνση θα διεκδικούμε το καλύτερο για τους πολίτες' προσθέτοντας ότι όλοι οι φορείς ζητούν αναβάθμιση του ΚΑΦΚΑ ώστε να λειτουργεί με το απαραίτητο προσπωικό. Η σύσκεψη εστίασε στην στελέχωση με προσωπικό κατά την δημιουργια μόνιμης μονάδας του ΕΚΑΒ στα Φιλιατρά καθώς οι φορείς έχουν κοινή αποδοχή για την δημιουργία Πάρκου Υγείας.
Στην σύσκεψη εκτός απο τον Δήμαρχο μετείχαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Πάνος Μποζος, ο Διοικητής του ΚΑΦΚΑ Λεων. Παρασκευόπουλος αλλά και οι συντονιστές των Κέντρων Υγείας Γαργαλιάνων κ. Παν. Κατσίβελας και Φιλιάτρών κ. Λίτσας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη