google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 'Στην Δημοκρατία κάποιοι θα δημιουργήσουν αδιέξοδα'

'Στην Δημοκρατία κάποιοι θα δημιουργήσουν αδιέξοδα'

Η χώρα μας βρίσκεται σε πολιτικό συναγερμό θυμίζοντας το τελευταίο 24ωρο ότι αποδείξαμε την ρήδη ότι γινόμαστε 'απέρνατο Φρενοκομείο'. Ομως οι Ελληνες είναι παρών και διαδηλώνουν ειρηνικά και στο τέλος δεν θα περάσει ο εκβιασμός των Ευρωπαίων αλλά και των Αμερικανών που εμπλεκονται στα εσωτερικά θέματα της χώρα με την Κυβέρνηση να βρίσκεται σε αδιέξοδο και σήμερα να έχουμε παραιτήσεις στελεχών..
Κάποτε στο γραφείο του Παύλου Μπακογιάννη όταν οι ήρωες του ραδιοσταθμού A100FM που μετέδιδαν το 1974 το σταθμό του Πολυτεχνείου στα νότια προάστια της Αθήνας έδιναν την μάχη για την Δημοκρατία την οποία δεν εξαγόρασαν ποτέ με αξιώματα, θυμούνται την εποχή που ο τότε πολιτικός είχε τονίσει όλη την φράση που κάποιοι λησμόνησαν σήμερα. 'Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα αλλά κάποιοι θα προσπαθήσουν να τα δημιουργήσουν...' ήταν η φράση του που έλεγε στους νέους της εποχής, στα παιδιά που έφτιαξαν τότε τον σταθμό στην γενετειρά του. Μάλλον προφητική αφού σήμερα ζούμε μέρες Βυζανντινής Αυτοκρατορίας.
Με την διαφορά ότι ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών αλλά εντός για να υπονομεύσουν κάποιοι την Δημοκρατία μας. Αυτό δεν θα περάσει. Ο λαός κυριάρχο όργανο σύμφωνα με το Σύνταγμα θα δώσει την λύση και σε αυτόν απευθύνονται οι πολιτικοί ταγοί του τόπου. Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι 'Πολιτικοί κοιτούν τις επόμενες εκλογές, οι πραγματικοί ηγέτες τις επόμενες γενιές...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη