google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αρτιες εντυπώσεις στην 1η Ανθοκομική έκθεση και το τριήμερο των Αγίων Πάντων

Αρτιες εντυπώσεις στην 1η Ανθοκομική έκθεση και το τριήμερο των Αγίων Πάντων

ΑΡΤΙΕΣ εντυπώσεις στο κοινό, τους επισκέπτες και τους τοπικούς φορείς άφησε η εναρκτήρια εκδήλωση του τριήμερου εορτασμού των Αγίων Πάντων με την πολιτιστική εκδήλωση και την διεξαγωγή της 1ης Ανθοκομικής Έκθεσης στην κεντρική πλατεία της πόλης από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας αλλά και τον Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο.
Στο βήμα ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος αποτύπωσε το στίγμα των εκδηλλώσεων το οποίο περιστρέφεται γύρω απο την εμπέδωση της καταναλωτικής πίστης μεταξύ εμπόρων και καταναλωτών με έμφαση στο μήνυμα ότι η αγορά αφουγκράζεται την κοινωνία και μέσα απο συγκεκριμένες δράσεις θα ενισχύσει την κοινωνική του παρουσία βοηθώντας τον καταναλωτή να επιστρέψει στην τοπική αγορά. Αξίζει να τονιστεί ότι βάρος δόθηκε στην 1η Ανθοκομική έκθεση απο ανθοπωλεία της πόλης σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα αλλά και το περίπτερο του Συνεταιρισμού Νέδα καθώς και στην εκδήλωση στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων με Λειτουργία και παραδοσιακό γλέντρι το βράδυ του Σαββάτου απο την πανέμορφη τοποθεσία που ατενίζει τον Κυπαρισσιακό Κόλπο. Οι εκδηλώσεις πάντως συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου που γέμισε κυριολεκτικά την πλατεία με αποτέλεσμα η εκδήλωση να είναι άκρως επιτυχημένη.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν ο Προεδρος του Εμπορικού Συλλόγου παρουσίασε σε κόσμημα έναντι συμβολικού τιμήματος αντίγραφο απο το Αρχαίο νόμισμα της πόλης το οποίο θα κυκλοφορήσει παντού, ενώ ανανέωσε το ραντεβού μαζί με τον ΜΕΣΚ το βράδυ της Κυπαρισσίας παρουσία της κας Μπελογιάννη με την βραδιά παραδοσιακών χορών. Στην εναρκτήρια εκδήλωση ο Δήμαρχος Τριφυλίας μίλησε για την στήριξη του εμπορικού κόσμου σε εποχές Μνημονίου αλλά και την ανάγκη για διατήρηση των παραδοσιακών αξιών της πόλης, ενώ το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης με τον κ. Μερκούρη, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Περριφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Μποακούρος και φορείς της περιοχής μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη