google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αποκριάτικες εκδηλώσεις με Καρναβάλι και τσίκνα στην Ανω Πόλη..

Αποκριάτικες εκδηλώσεις με Καρναβάλι και τσίκνα στην Ανω Πόλη..

ΣΥΣΚΕΨΗ παρουσία όλων των Προέδρων απο τα Πολιτιστικά και Αθλητικά σωματεία της Δημοτικής ενότητας Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με την Προεδρία της υπεύθυνης για τα πολιτιστικά του Δήμου Βιβής Παντελάκη και την συμμετοχή του αρμόδιου Αντιδημάρχου για θέματα Κυπαρισσίας Γιώργου Σαμπαζιώτη και με ικανοποιητική προσέλευση.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν προβληματισμοί και προτάσεις για το τριήμερο των εκδηλώσεων απο 5 ως 7 Μαρτίου ώστε να ψυχαγωγηθούν οι μικροί και έφηβοι αλλά και οι επισκέπτες της περιοχής. Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων εξέφρασαν την στήριξή τους σε οποιαδήποτε διοργάνωση βασίζεται στον εθελοντισμό όπου το 2ο Δημοτικό σχολείο αναλαμβάνει να ετοιμάσει ένα αποκριάτικο θέμα με συμμετοχή στο Καρναβάλι που θα διεξαχθεί στα Φιλιατρά, ενώ υπήρξαν προτάσεις για διοργάνωση εκδηλώσεων με τη μορφή πάρτυ μασκέ όπως υλοποιούν οι Σύλλογοι με σκοπό την συγκέντρωση εσόδων για την προμήθεια εποπτικού υλικού. Οι εκπρόσωποι του ΜΕΣΚ τόνισαν ότι θα μπορούσε απο του χρόνου το Καρναβάλι που έχει θεσμοθετηθεί στα Φιλιατρά να δώσει χρώμα σε όλο το Δήμο ξεκινώντας απο το ένα άκρο του Δήμο καταλήγοντας στο άλλο απο Αετό ως τους Γαργαλιανους προκειμένου και τα έξοδα να είναι συγκρατημένα αλλά και να δώσει την ευκαιρία να αποκτήσει αποκριάτικο χρώμα ο Δήμος.
ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ 'ΑΡΚΑΔΙΑ'...
Τελικά αποφασίστηκε ότι την Τσικνοπέμπτη να διεξαχθεί στην Ανω Πόλη κοντά στο Ηρώο απο το Σύλλογο για την ανάδειξη και προστασία της Πάνω Πόλης τσικνοπάρτυ με μεζέδες, κρασί και τσίκνισμα μετά μουσικής όπως καθιερώθηκε ήδη τα 2 τελευταία χρόνια. Το Σάββατο 5 Μαρτίου το πρωί στην αγορά θα περιοδεύσουν για δυόμισι ώρες κλόουν που θα καταλήξουν στη κεντρική πλατεία για να παίξουν με τα παιδιά, ενώ το ίδιο βράδυ στην Ανω Πόλη τα 4 καταστήματα θα ντυθούν αποκριάτικο με ένα διαφορετικό θέμα το καθένα και παράλληλα θα λειτουργεί Facebox για την νεολαία με ανταλλαγή φωτογραφιών....
Την Κυριακή Αποκριάς το κεντρικό Καρναβάλι θα γίνει στα Φιλιατρά με παρέλαση αρμάτων και βραβεύσεις των καλύτερων μασκαράδων.
Τέλος την Καθαρή Δευτέρα θα γιορταστούν τα Κούλουμα στην παραλία του Αη Λαγούδη μετά μουσικής, σαρακοστιανών και διαγωνισμό πετάγματος Χαρταετού...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη