google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διεκδικητικό το κοινό ψήφισμα για το Πρωτοδικείο

Διεκδικητικό το κοινό ψήφισμα για το Πρωτοδικείο

Η Επιτροπή Αγώνα που συστάθηκε για την αποδυνάμωση του Πρωτοδεικείου Κυπαρισσίας προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τις διεκδικήσεις του Δήμου και του Δικηγορικού Συλλόγου της πόλης. Στο κοινό ψήφισμα σημειώνονται τα εξής:
«Η Επιτροπή Αγώνα που συγκροτήθηκε μετά από πρόταση του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και απόφαση-ψήφισμα του Δ.Σ. Δήμου Τριφυλίας αποφάσισε τα εξής:
Α) Να διαμαρτυρηθεί έντονα για την επιχειρούμενη αποψίλωση των υπηρεσιών των Ειρηνοδικείων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας αλλά και του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, με την μετάθεση μίας εκ των δύο ειρηνοδικών που έχουν απομείνει, γεγονός που θα υποβαθμίσει περαιτέρω την ποιότητα απονομής της δικαιοσύνης σε βάρος των πολιτών του δήμου μας και της ευρύτερης περιοχής που καλύπτουν τα 6 Ειρηνοδικεία του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας.
Β) Να ζητήσει την πλήρωση τουλάχιστον μιας κενής θέσης με την μετάθεση άλλου ειρηνοδίκη ή σε αντίθετη περίπτωση την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης μετάθεσης.
Γ) Να επιδιώξει συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς και τους εκπροσώπους του νομού στη Βουλή.
Για τα αποτελέσματα των ενεργειών της και την κλιμάκωση της παραπέρα δράσης της, εφόσον απαιτηθεί, θα ενημερώσει τους φορείς και τους πολίτες της Περιφέρειας του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας
».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη